Η Pagani Zonda 764 Passione θα κλείσει την παραγωγή της Zonda

Σχετικά άρθρα

Η τελευταία One-off Zonda θα είναι η Zonda 764 Passione η οποία θα είναι η τρίτη ειδική Zonda μετά τις 760 RS και 760 LH. Και αυτή θα κατασκευαστεί πάνω στο σασί της Zonda F και μηχανικά θα φορά τον V12 AMG κινητήρα προερχόμενο από την Mercedes-AMG CLK-GTR, απόδοσης 760 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με ένα σειριακό κιβώτιο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 3 δευτ. με τελική ταχύτητα 350 χλμ/ώρα.

Το όνομα της Pagani Zonda 764 Passione και θα διαθέτει γυμνό carbon σώμα με ροζ λεπτομέρειες, όπως ροζ δαγκάνες και καπάκια των βαλβίδων των ελαστικών με την λέξη Passione. Όπως αναφέρει μέλος του Teamspeed, το αυτοκίνητο θα διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο, όπως αυτό του Hamilton και δυστυχώς φωτογραφία του δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι η one-off Pagani Zonda 750. Ο λόγος που η Pagani θα σταματήσει τη παραγωγή των one-off Zonda είναι επειδή η AMG θα σταματήσει να κατασκευάζει τον κινητήρα.

[Πηγή: TeamSpeed]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα ελαστικά της Pirelli για την Ferrari Enzo

Η Ferrari Enzo αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Παρισιού το 2002, με το hypercar της ιταλικής εταιρίας να "ταρακουνά" τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας, με αξέχαστη...