Video: Manhart MH3 V8 RS Biturbo Clubsport, 750 άλογα στην οθόνη σου

Σχετικά άρθρα

Την Manhart MH3 V8 RS Biturbo Clubsport την είδαμε τον περασμένο Δεκέμβριο και τότε είχαμε δει μόνο φωτογραφία. Σήμερα ωστόσο ήρθε η ώρα να την δούμε και σε video. Πρόκειται για μια βελτιωμένη BMW M3 η οποία αποδίδει πλέον 750 άλογα.

ατμοσφαιρικός V8 4.0-λίτρων αντικαταστάθηκε από τον twin-turbo V8 4.4-λίτρων των BMW X5 M/X6 M. Ο κινητήρας φόρεσε μεγαλύτερα turbo, μεγαλύτερο intercooler, εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο με δύο αγωνιστικούς καταλύτες, νέα πιστόνια και το ψυγείο λαδιού της X6 M και αποδίδει πλέον 750 άλογα με 910 Nm ροπής, 195 άλογα περισσότερα από την εργοστασιακή τιμή. Η κίνηση μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω του 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου της X6 Μ και του μπλοκέ διαφορικού της προηγούμενης M5 (E60).

Στεγνό ζυγίζει 1.590 κιλά, έχει αναλογία 2.12 κιλών/ίππο και κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 350 χλμ/ώρα. Με τόση δύναμη έπρεπε να αναβαθμιστούν και τα φρένα και έτσι τοποθετήθηκε ένα μεγάλο κιτ της MOVIT που διαθέτει 6-πίστονες δαγκάνες μπροστά με δίσκους 396 mm και 4-πίστονες δαγκάνες πίσω με δίσκους 380 mm. Επίσης τοποθετήθηκε και νέα coilover ανάρτηση

Στιλιστικά φόρεσε νέο αεροδυναμικό bodykit κατασκευασμένο εξολοκλήρου από carbon που αποτελείται από νέο μπροστά spoiler, νέο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνά spoiler, νέο πορτ-μπαγκάζ, ρυθμιζόμενη αεροτομή, διαχύτη και καθρέπτες. Οι ζάντες είναι 20″ με ελαστικά Continental Sport Contact 5 διαστάσεων 255/30 μπροστά και 325/25 πίσω. Στο εσωτερικό τοποθετήθηκαν carbon καθίσματα, roll cage της Wiechers καθώς και μια αγωνιστική οθόνη της Manhart, η οποία έχει τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα και προβάλει τα δεδομένα τις πλευρικές επιτάχυνσης, της πίεσης του turbo αλλά και τα δεδομένα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...