Spy Photos: BMW 3 Series GT

Σχετικά άρθρα

Τελικά στο Παρίσι η BMW δεν έφερε την 3-Series GT αλλά τώρα την βλέπουμε σε νέες spy φωτογραφίες. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί είτε στα τέλη του 2012 είτε στις αρχές του 2013, και θα κατασκευάζεται πάνω στην μακριά έκδοση της πλατφόρμας που φορά η τωρινή Σειρά 3.

Οι ακριβείς διαστάσεις της δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά σίγουρα θα είναι μικρότερο από την 3-Series Li, την 3-αρα με το μακρύ μεταξόνιο που πωλείται στη Κίνα, η οποία είναι κατά 110 mm μεγαλύτερη από την απλή 3-αρα. Το ίδιο πάτωμα θα φορά και η 4-Series Gran Coupe, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη του 2013.

Η GT έκδοση της νέας Σειράς 3, σχεδιαστικά θα ακολουθεί τις ίδιες γραμμές με αυτές της 5-Series GT, και αναμένεται να φορά τους ίδιους τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους κινητήρες με αυτούς που συναντάμε στην Σειρά 3, όπου ανάμεσα τους θα βρίσκεται ο twin-turbo 3.0-λιτρος εξακύλινδρος βενζίνης ο οποίος στην έκδοση 335i GT θα αποδίδει 306 άλογα.

[Πηγή: Autoexpress]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...