Η Ford Ελλάδος ανακοίνωσε ότι με την ευκαιρία της έλευσης του ανανεωμένου Ford Fiesta, δίνει την δυνατότητα  να κερδίσει κάποιος ένα ολοκαίνουργια Fiesta, απλά συμμετέχοντας στο διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Ο διαγωνισμός ζητά κάτι απλό. Απλά να φωτογραφηθείς μαζί με το Fiesta σε διαφορετικές ώρες στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου και να ανεβάσεις τις φωτογραφίες στο Facebook, στο Twitter ή στο Instagram με #FordFiesta24 για την κλήρωση στον «τελικό» και με #hashtag για την εβδομαδιαία κλήρωση.

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες μετά από κλήρωση θα κερδίζουν πολλά βραβεία όπως εξατομικευμένες τρισδιάστατες τυπωμένες μικρογραφίες Fiesta, και φυσικά ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Fiesta!

[Πηγή: Ford]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta στην Ελλάδα

Το στυλάτο νέο Fiesta έρχεται σύντομα, θα διατίθεται με επτά κινητήρες <100 g/km CO2 οι οποίοι στοχεύουν στην καλύτερη απόδοση καυσίμου στην κατηγορία και είναι εξοπλισμένο με όλες εκείνες τις καινοτόμες τεχνολογίες που φροντίζουν για την καλύτερη εξυπηρέτηση του απαιτητικού εικοσιτετραώρου του σύγχρονου και πολυάσχολου τρόπου ζωής μας.

Το πακέτο κορυφαίων τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού και συστημάτων ασφάλειας του Fiesta θα περιλαμβάνει το MyKey και το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC με Emergency Assistance.

Για να γιορτάσουμε την άφιξη του νέου Ford Fiesta, η Ford σας δίνει την δυνατότητα  να κερδίσετε ένα συμμετέχοντας σε  διαγωνισμό μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Ζήστε με το δικό σας Fiesta, φωτογραφηθείτε μαζί του διαφορετικές ώρες στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου και «ανεβάστε»  τις καλύτερες φωτογραφίες σας στο Facebook, Twitter ή Instagram με #FordFiesta24 για την κλήρωση στον «τελικό» και με #hashtag για την εβδομαδιαία κλήρωση.

Ξεκινήστε λοιπόν κάνοντας κλικ http://www.facebook.com/fordfiesta

Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες μετά από κλήρωση θα κερδίζουν πολλά βραβεία όπως εξατομικευμένες τρισδιάστατες τυπωμένες μικρογραφίες Fiesta, και φυσικά ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα ολοκαίνουργιο Fiesta!

[/learn_more]