Η Porsche ανακοίνωσε την Panamera Platinum Edition, μια νέα ειδική πολυτελή έκδοση η οποία είναι διαθέσιμη και στη Panamera 4 και Panamera Diesel. Οι γρίλιες του μπροστά προφυλακτήρα και ο διαχύτης είναι βαμμένα σε ασημί μεταλλικό χρώμα ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν 5 Edition πακέτα. Θα είναι διαθέσιμο σε 5 χρώματα (μαύρο, λευκό, γκρι, καφέ μαόνι και μαύρο μεταλλικό) με τα πλαίσια των παραθύρων να είναι σε όλα τα χρώματα, βαμμένα μαύρα.

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται Bi-Xenon φωτιστικά σώματα, αισθητήρες παρκαρίσματος, αντιθαμβωτικοί καθρέπτες και ζάντες 19″, προερχόμενες από την Turbo έκδοση της Panamera.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι μαύρες/μπεζ δίχρωμες επενδύσεις, τα αλουμινένια μαρσπιέ και το σπορ τιμόνι. Στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει το Plus υδραυλικό τιμόνι, μπροστά θερμαινόμενα καθίσματα, το σύστημα πλοήγησης PCM, οθόνη TFT 7″ και έντεκα ηχεία απόδοσης 235 Watts.

Στη Γερμανία ξεκινά από τις 79.707 ευρώ, η έκδοση diesel από τις 82.206 ευρώ και η Panamera 4 Platinum Edition από τις 87.323 ευρώ.

[Πηγή: Porsche]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Παρουσίαση μιας ειδικής σειράς Gran Turismo από την Porsche

Panamera Platinum Edition

Ξεκινώντας από τα τέλη Νοεμβρίου, η Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG προσφέρει μια ιδιαίτερη έκδοση της Panamera: την Platinum Edition. Η έκδοση αυτή, η οποία διατίθεται ως Panamera 4 και ως Panamera Diesel, ξεχωρίζει χάρη στα διακριτικά, σχεδιαστικά της στοιχεία, χρώματος μεταλλικού ασημί platinum, τα οποία συνδυάζονται με εκτεταμένα στοιχεία του βασικού εξοπλισμού.

Το κάτω τμήμα των εξωτερικών καθρεπτών, τα πτερύγια των καλυμμάτων των εισαγωγών αέρα, το προστατευτικό πλέγμα των αεραγωγών στις πλευρές (σχεδιασμένο ειδικά για το μοντέλο turbo), η διακοσμητική λωρίδα στο καπό του χώρου αποσκευών και ο πίσω διαχύτης είναι στο σύνολό τους βαμμένα σε χρώμα μεταλλικό ασημί platinum. Ο συνδυασμός με ένα από τα πέντε χρώματα εξωτερικού αυτής της ειδικής έκδοσης προσφέρει μια ιδιαίτερα αρμονική και κομψή εμφάνιση. Τα απλά χρώματα εξωτερικού είναι το μαύρο ή το άσπρο, ενώ προαιρετικά διατίθενται τα μεταλλικά χρώματα basalt black, carbon gray και mahogany. Διατίθεται και εξωτερικό πακέτο εμφάνισης σε μαυρο χρώμα.

Προσφέροντας σημαντικά οφέλη για τον πελάτη, πολλά από τα στοιχεία του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνονται πλέον στο βασικό εξοπλισμό της Panamera Platinum Edition. Σε αυτά ανήκουν οι προβολείς Bi-
Xenon και οι εμπρός αισθητήρες υποβοήθησης παρκαρίσματος, o εσωτερικός και οι εξωτερικοί καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία και οι ζάντες αλουμινίου Panamera Turbo 19 ιντσών με έγχρωμα σήματα
Porsche στους τροχούς.

Ο νέος δίχρωμος συνδυασμός μαύρου/μπεζ δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο εσωτερικό. Το πάνω τμήμα του ταμπλό,οι επενδύσεις στις πόρτες, ο χώρος ποδιών και το πίσω μέρος της πλάτης των μπροστινών καθισμάτων, καθώς και η εταζέρα του χώρου αποσκευών είναι σε μαύρο χρώμα, ενώ το υπόλοιπο εσωτερικό είναι σε χρώμα μπεζ luxor. Άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι ο διακριτικός θυρεός της Porsche στα μπροστινά και τα πίσω
προσκέφαλα, καθώς και το λογότυπο “Platinum Edition” στα μαρσπιέτων μπροστινών πορτών.

Επιπλέον, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης Power Steering Plus, καθώς και θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα. Το Σύστημα Διαχείρισης Επικοινωνιών PCM (Porsche Commun
ication Management), διαθέτει οθόνη αφής TFT 7 ιντσών και έντεκα ηχεία συνδυασμένης απόδοσης 235W που διασφαλίζουν το βέλτιστο ήχο μέσα στο όχημα.

Στη Γερμανία ξεκινά από τις 79.707 ευρώ, η έκδοση diesel από τις 82.206 ευρώ και η Panamera 4 Platinum Edition από τις 87.323 ευρώ.

[/learn_more]