Καθυστερεί το Audi R8 e-tron, ίσως τελικά δεν θα βγει στη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

Η Audi έχει κάνει ρεκόρ ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο Nürburgring με ένα R8 e-tron, αλλά φαίνεται ότι ίσως δεν θα περάσει ποτέ στη παραγωγή.

Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Car & Driver, η Audi έχει σταματήσει τις εργασίες ανάπτυξης του αυτοκινήτου, το οποίο ήταν να βγει στην αγορά μέσα στο 2012.

Υπεύθυνος για την καθυστέρηση ήταν ο νέος επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης της Audi, Wolfgang Dürheimer, ο οποίος ζήτησε από τους μηχανικούς της Audi την διακοπή των εργασιών.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές αν απλά η παραγωγή του μετακινηθεί μερικούς μήνες πίσω ή αν τελικά δεν θα περάσει καθόλου στη παραγωγή. Οι φήμες μιλούν ότι η Audi σε έρευνα της, είδε ότι δεν υπάρχουν αρκετοί πραγματικά ενδιαφερόμενοι για το αυτοκίνητο, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη του.

[Πηγή: Car & Driver]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...