Οι τιμές του Nurburgring Nordschleife για το 2013

Σχετικά άρθρα

Το Nurburgring Nordschleife ανακοίνωσε τις τιμές χρήσης της πίστας για το 2013, οι οποίες είναι ελαφρώς, τσιμπημένες προς τα πάνω σε σχέση με τις φετινές τιμές. Έτσι για ένα γύρο στις 154 στροφές της Πράσινης κόλασης, συνολικού μήκους 20,8 χλμ, θα πρέπει να πληρώσεις 26 ευρώ.

Αν 1 γύρος δεν σου αρκεί, τότε με €97 (2 ευρώ περισσότερα) μπορείς να κάνεις 4 γύρους στην πίστα, να πάρεις ένα εισιτήριο για το μουσείο της πίστας, Ring Werk αλλά και έκπτωση 10% αν θέλεις onboard κάμερα. Για να κάνεις 9 γύρους θα πληρώσεις 202 ευρώ (5 περισσότερα) και αν θέλεις 25 γύρους θα πρέπει να πληρώσεις €499 (9 ευρώ περισσότερα) και θα κερδίσεις ένα εισιτήριο για το μουσείο και έκπτωση 10% αν θέλεις onboard κάμερα.

Τέλος, υπάρχει και η ετήσια συνδρομή που κοστίζει €1475 (30 ευρώ περισσότερα), η οποία δίνει πλήρη πρόσβαση στην πίστα, για όσο και όποτε θέλεις καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, εκτός των ημερών που κάποιος οργανισμός ή αυτοκινητοβιομηχανία έχει μισθώσει την πίστα.

[Πηγή: Nürburgring]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Tesla κλείνει το εργοστάσιο της Γερμανίας για “μια ημέρα”

Ο διευθυντής του εργοστασίου της Tesla στο Gruenheide κοντά στο Βερολίνο, Andre Thierig, έκανε γνωστό ότι στις 10 Μαΐου θα υπάρξει μια προγραμματισμένη διακοπή...

Η Ε.Ε. θα πρέπει να επιβάλει δασμούς 50% στα κινέζικα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η υπόθεση της επιβολής δασμών ως τροχοπέδη στις εισαγωγές κινεζικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι απλή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τα πορίσματα μελέτης,...