Νέα κάθετη αντιπροσωπεία  Honda, Mitsubishi, Fiat και Alfa Romeo άνοιξε η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε στη Θεσσαλονίκη. Η αντιπροσωπεία βρίσκεται στο 50χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών (στην περιοχή του Καλοχωρίου) και μπορεί να κάνει και service σε αυτοκίνητα της Volvo.

Είναι έκτασης 6.000 τ.μ και διαθέτει εκθέσεις νέων αυτοκινήτων, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βαφείο και ηλεκτρολογείο.

[Πηγή: Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Δημιουργία νέας κάθετης μονάδας HondaMitsubishiFiatAlfa Romeo  της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στη Θεσσαλονίκη

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη παρουσία της στο χώρο της αυτοκίνησης, προχώρησε στη δημιουργία μίας νέας υπερσύγχρονης κάθετης μονάδος Honda – Mitsubishi Motors – Fiat – Alfa Romeo και Volvo cars service στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών (στην περιοχή του Καλοχωρίου).

Η νέα κάθετη μονάδα της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 20.000m2, στο χώρο όπου ήδη βρίσκεται το Κέντρο Επαγγελματικών οχημάτων-μηχανημάτων και βιομηχανικών προϊόντων του Ομίλου.

Η νέα μονάδα των επιβατικών αυτοκινήτων καλύπτει επιφάνεια 6.000m2 και διαθέτει εκθέσεις νέων αυτοκινήτων, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο, βαφείο και ηλεκτρολογείο. Το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας του αυτοκινήτου. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο στην πρώτη του επαφή με την εταιρία κατά την αγορά του αυτοκινήτου όσο και όταν έρχεται για να πραγματοποιήσει το τακτικό σέρβις.

[/learn_more]