Video: Δες την BMW M135i να πιάνει τα 260 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Οι πωλήσεις της BMW M135i έχουνε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και θέλεις να δεις πόσο γρήγορα μπορεί να πιάσει από στάση τα 260 χλμ/ώρα; Το γαλλικό MotorSport πήρε ένα τέτοιο και ανέβασε ένα σχετικό video στο κανάλι του στο YouTube.

Να θυμίσω ότι η Η M135i μπορεί να είναι και τετρακίνητη και μηχανικά φορά τον 6-κύλινδρο TwinTurbo κινητήρα 3.0-λίτρων απόδοσης 320 ίππων με 450 Nm ροπής. Συνδυάζεται τόσο με ένα 6-τάχυτο μηχανικό όσο και με ένα 8-τάχυτο αυτόματο με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4.9 δευτερόλεπτα (5.1 δευτ. με το 6-τάχυτο μηχανικό)με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 7.5 λίτρα/100 χλμ και 175 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Διαθέτει σπορ ανάρτηση, νέο σύστημα διεύθυνσης, μεγαλύτερα φρένα, M στιλιστικό πακέτο αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα, νέο πίσω με διαχύτη, ζάντες 18″, ασημένια καπάκια πλαϊνών καθρεπτών και νέα διακοσμητικά στο εσωτερικό.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...