O Ferdinand Piëch θεωρεί λάθος ότι άφησε να φύγει ο Peter Schreyer από την Audi και να πάει στη Kia

Σχετικά άρθρα

O πρόεδρος της Volkswagen, Ferdinand Piëch, αφού δήλωσε ότι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να πεθάνει, μιλώντας στο Autonews, δήλωσε ότι θεωρεί λάθος το ότι άφησε να φύγει ο σχεδιαστής Peter Schreyer από την Audi και να πάει στη Kia.

Σπάνια ο Piëch μας έχει συνηθίσει στο να παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθος, μιας και ο Schreyer φαίνεται ότι κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής σχεδιασμού της Kia με τα αποτελέσματα του να φαίνονται ήδη με τα νέα Cee’d, K3, K7 και K9.

Ο 75-χρονος Piëch, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου εδώ και 18 χρόνια, δήλωσε ότι θα παραμείνει πρόεδρος του VW Group, τουλάχιστον για ακόμη 5 με 7 χρόνια, έτσι ώστε να δει και την 8η γενιά του Golf.

Επιπλέον ο Γερμανός δήλωσε ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για την Alfa Romeo στο παρελθόν πιστεύοντας ότι η Ιταλική εταιρία έχει χώρο κάτω από την ομπρέλα του ομίλου του, παρότι χρειάζεται μια μικρή αναδιάρθρωση.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...