Audi Quattro Coupe, Seat Axon Electric Speedster, Chevrolet Camaro και Yamaha R-Car Concept Study

Σχετικά άρθρα

Ίσως αρκετοί θεωρείται τα concept studies ιδέες που δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν στη παραγωγή, προσωπικά μου αρέσει να βλέπω ιδέες και δημιουργίες από νεαρούς σχεδιαστές που πραγματικά σχεδιάζουν το πως οραματίζονται τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, χωρίς από πίσω να υπάρχει η οποιαδήποτε εταιρία που θα τον κατευθύνει να κινηθεί σε ασφάλες γι’αυτη σχεδιαστικές γραμμές. Σήμερα ας δούμε τέσσερις προτάσεις από τέσσερις αρκετά φιλόδοξους σχεδιαστές.

Το πρώτο είναι το Yamaha R-Car, μια δημιουργία του ισπανού Albert Rosello ο οποίο θέλησε να δημιουργήσει ένα supercar με την καρδιά μιας superbike μοτοσυκλέτας της Yamaha.

To Audi Quattro Coupe είναι η δημιουργία του Λευκορώσου Serikk ο οποίος εμπνεύστηκε από το θρυλικό Audi Quattro του Group B της δεκαετίας του ΄80.

Το τρίτο μοντέλο είναι το Seat Axon Electric Speedster Concept Study, δημιουργία του Alvaro Molero Simarro, εξωτερικός συνεργάτης της Seat που θέλησε να δημιουργήσει ένα διθέσιο speedster μοντέλο το οποίο θα κινούταν με ηλεκτρική ενέργεια.

Τέλος ο Arkadiy Okhman φαντάστηκε και σχεδίασε το πως θα ήθελε αυτός να είναι η επόμενη γενιά του Chevrolet Camaro.

Από τα τέσσερα ποιο θα ήθελες να περάσει στη παραγωγή;

[Πηγή: Albert Rosello, Cardesign, Βehance, Collegeforcreativestudies]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...