Ίσως αρκετοί θεωρείται τα concept studies ιδέες που δεν πρόκειται ποτέ να περάσουν στη παραγωγή, προσωπικά μου αρέσει να βλέπω ιδέες και δημιουργίες από νεαρούς σχεδιαστές που πραγματικά σχεδιάζουν το πως οραματίζονται τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, χωρίς από πίσω να υπάρχει η οποιαδήποτε εταιρία που θα τον κατευθύνει να κινηθεί σε ασφάλες γι’αυτη σχεδιαστικές γραμμές. Σήμερα ας δούμε τέσσερις προτάσεις από τέσσερις αρκετά φιλόδοξους σχεδιαστές.

Το πρώτο είναι το Yamaha R-Car, μια δημιουργία του ισπανού Albert Rosello ο οποίο θέλησε να δημιουργήσει ένα supercar με την καρδιά μιας superbike μοτοσυκλέτας της Yamaha.

To Audi Quattro Coupe είναι η δημιουργία του Λευκορώσου Serikk ο οποίος εμπνεύστηκε από το θρυλικό Audi Quattro του Group B της δεκαετίας του ΄80.

Το τρίτο μοντέλο είναι το Seat Axon Electric Speedster Concept Study, δημιουργία του Alvaro Molero Simarro, εξωτερικός συνεργάτης της Seat που θέλησε να δημιουργήσει ένα διθέσιο speedster μοντέλο το οποίο θα κινούταν με ηλεκτρική ενέργεια.

Τέλος ο Arkadiy Okhman φαντάστηκε και σχεδίασε το πως θα ήθελε αυτός να είναι η επόμενη γενιά του Chevrolet Camaro.

Από τα τέσσερα ποιο θα ήθελες να περάσει στη παραγωγή;

[Πηγή: Albert Rosello, Cardesign, Βehance, Collegeforcreativestudies]