Video: Promo του τρίπορτου Hyundai i30

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση του Παρισιού στα τέλη Σεπτεμβρίου, η Hyundai παρουσίασε την τρίπορτη έκδοση του i30 και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το πρώτο promo video του.

Η τρίπορτη έκδοση του i30 έγινε το τρίτο μέλος της οικογένειας του νέου i30 και έχει σχεδιαστεί και θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Σε σχέση με την πεντάπορτη έκδοση διαθέτει πιο κεκλιμένη γραμμή οροφής, πιο κεκλιμένο παρμπρίζ και πιο γωνιώδες πίσω σχεδίαση. Ο μπροστά προφυλακτήρας είναι νέος και διαθέτει μαύρα μέρη ενώ υπάρχουν νέοι προβολείς ομίχλης και LED φώτα ημέρας. Πίσω διαθέτει νέο προφυλακτήρα, νέα φωτιστικά σώματα και νέα φώτα ομίχλης με μαύρες λεπτομέρειες.

Πατά πάνω σε 16″ ζάντες αλουμινίου και μηχανικά θα είναι διαθέσιμο με τους ίδιους 4 κινητήρες που φορά και η πεντάπορτη έκδοση οι οποίοι συνδυάζονται με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Ανάμεσα τους θα βρίσκεται και ο 1.600αρης “U-II” πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 128 ίππων με μόλις 97 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

http://www.youtube.com/watch?v=HWIuocC55qs&feature=player_embedded

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...