Η Volkswagen παρουσίασε την έβδομη γενιά του Golf στο Παρίσι τον περασμένο Σεπτέμβριο και με τις πωλήσεις να έχουνε ξεκινήσει από τις αρχές του Νοέμβρη, δηλώνει ότι όλοι οι κινητήρες του νέου Golf έχουνε διευρυμένα διαστήματα Service που μειώνουν το κόστος συντήρησης του.

Σύμφωνα με την VW, η τεχνολογία που υιοθετεί το νέο Golf για τους κινητήρες και όλα τα μηχανικά μέρη, δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούνται εργασίες service σε μεταβλητά διαστήματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κίνησης του αυτοκινήτου και το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, τα πληροφοριακά συστήματα του νέου Gοlf ενημερώνουν τον οδηγό για το χρονικό διάστημα και τα χιλιόμετρα στα οποία πρέπει να πραγματοποιηθούν εργασίες service που περιέχουν αλλαγή λαδιού κινητήρα ή έλεγχο επιθεώρησης.

Χάρη στο λιπαντικό κινητήρα προδιαγραφών LongLife και την υιοθέτηση διευρυμένων διαστημάτων service, το service αλλαγής λαδιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα έως και 2 ετών ή μέχρι 30.000 χιλιόμετρα εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στο ετήσιο κόστος χρήσης του νέου Golf. Αναλυτικές λεπτομέρειες για το νέο Golf μπορείς να διαβάσεις εδώ, εδώ και εδώ.

[Πηγή: Kosmocar]