Video: Πώς είναι να έχεις στη κατοχή σου δυο ιστορικά Skyline

Σχετικά άρθρα

Πολλοί άνθρωποι ανά το κόσμο τους διακατέχει το αίσθημα νοσταλγίας για τα αγνά αυτοκίνητα που κατασκευάζονταν τις προηγούμενες δεκαετίες, τότε η σχεδίαση τους δεν έπρεπε να συμμορφώνεται σε κανόνες ρύπων, υπέρμετρης ασφάλειας, γεμάτα ηλεκτρονικά συστήματα και γενικά περιορισμών.

Οι ιδιοκτήτες του Petrolicious, φαίνεται να έχουν αυτή την ερωτική τρέλα για τα vintage ιαπωνικά αυτοκίνητα και στο ακόλουθο video, που γυρίστηκε στα προάστια του San Francisco, θα δεις δύο από τα πολλά Skyline που έχει στη συλλογή του ο Ivan Jaramillo. Ο Jaramillo μας δείχνει τη λατρεία του για τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του ’60 και ’70 με το γνωστό “Hakosuka” αλλά και το “Kenmeri” (Ken & Mary), που δε τα έχει φυλαγμένα στο γκαράζ του αλλά τα χρησιμοποιεί για καθημερινά αυτοκίνητα! Πραγματικά η κατάσταση στα οποία βρίσκονται τα αυτοκίνητα είναι αξιοζήλευτη και ο ιδιοκτήτης τους φαίνεται να τα χαίρεται!

[Πηγή: Petrolicious]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέσσερα πρωτότυπα από την Nissan

Τα πρωτότυπα Epoch, Evo, Epic και Era παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου η Nissan, πρωτότυπα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Dongfeng Motor. Πρόκειται...