Bentley Continental GTC Speed 2013, σχεδόν επίσημο

Σχετικά άρθρα

Bentley Continental GTC Speed ​​2013 (6)

Φουλ του μωβ και αυτή είναι η Bentley Continental GTC Speed ​​2013, η ανοικτή GT Speed. Όπως η κλειστή έκδοση, και αυτή φορά τον W12 twin-turbo 6.0-λίτρων απόδοσης 625 ίππων με 800 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα νέο 8-τάχυτο ZF αυτόματο κιβώτιο με κοντές σχέσεις μετάδοσης, είναι τετρακίνητο με σύστημα τετρακίνησης Torsen, με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε περίπου 4,5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 320 χλμ/ώρα. Το νέο κιβώτιο μειώνει κατά 12% την οικονομία καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Έχει μέση κατανάλωση 14,5 λίτρα/100 χλμ με 338 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Το πλαίσιο έχει ενισχυθεί ενώ έχει τοποθετηθεί και νέα, χαμηλότερη, ανάρτηση. Πατά πάνω σε 21″ ζάντες αλουμινίου με ελαστικά Pirelli PZero διαστάσεων 275/35. Στιλιστικά φορά νέα σκουρόχρωμη γρίλια, νέες απολήξεις των εξατμίσεων και μαλακή υφασμάτινη οροφή. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά και διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό τα χαρακτηριστικά του Mulliner Driving.

Επίσημη παρουσίαση θα γίνει στην έκθεση του Detroit στα μέσα Ιανουαρίου, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν την άνοιξη του 2013.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bentley teasάρει το νέο ειδικό μοντέλο της

Στις 7 Μαΐου η Bentley θα αποκαλύψει ένα νέο ειδικό μοντέλο που θα φέρει την υπογραφή της Mulliner, ήτοι του εσωτερικού τμήματος της βρετανικής...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...