Honda Urban SUV Concept [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Honda Urban SUV Concept

Η Honda στην έκθεση του Detroit θα παρουσιάσει το Urban SUV Concept, το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μικρό crossover που ετοιμάζει και τώρα αναγνώστης του Honda Young Timer, ετοίμασε αυτή τη rendering φωτογραφία, από το πως θα μοιάζει το μικρό crossover της Honda.

Η έκδοση παραγωγής θα κατασκευαστεί πάνω στην επόμενη γενιά του του Jazz το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013. Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Nissan Juke, Opel Mokka, Fiat 500X και Chevrolet Trax, με τους Ιάπωνες να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να πουλά 400.000 μονάδες ετησίως, την ώρα που οι τωρινές εκδόσεις του Jazz σε όλο τον κόσμο πωλούν 800.000 μονάδες ετησίως.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2014 και για την Αμερικάνικη αγορά θα κατασκευάζεται μαζί με την hatchback έκδοση του, στο νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει η Honda στο Μεξικό, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο 2014, ενώ θα είναι διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης.

H Honda περιγράφει το Urban SUV Concept, ως ένα παγκόσμιο πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει τα σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV, με τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

[Πηγή: Honda Young Timer]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...