Η Honda στην έκθεση του Detroit θα παρουσιάσει το Urban SUV Concept, το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασιστεί το μικρό crossover που ετοιμάζει. Η έκδοση παραγωγής θα κατασκευαστεί πάνω στην επόμενη γενιά του του Jazz το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα στο 2013.

Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Nissan Juke, Opel Mokka, Fiat 500X και Chevrolet Trax, με τους Ιάπωνες να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να πουλά 400.000 μονάδες ετησίως, την ώρα που οι τωρινές εκδόσεις του Jazz σε όλο τον κόσμο πωλούν 800.000 μονάδες ετησίως.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί το 2014 και για την Αμερικάνικη αγορά θα κατασκευάζεται μαζί με την hatchback έκδοση του, στο νέο εργοστάσιο που ετοιμάζει η Honda στο Μεξικό, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο 2014.

H Honda περιγράφει το Urban SUV Concept, ως ένα παγκόσμιο πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει τα σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV, με τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

[Πηγή: Honda]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

To νέο Honda Compact “Urban SUV Concept” θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο 2013 North American International Auto Show”

Το νέο “Urban SUV Concept” της Honda θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο 2013 North American International Auto Show (NAIAS) που διοργανώνεται στο Ντιτρόιτ της Αμερικής τον Ιανουάριο 2013.

To “Urban SUV Concept” είναι ένα παγκόσμιο πρωτότυπο μοντέλο που συνδυάζει τα σπορ και δυναμικά χαρακτηριστικά ενός SUV, με τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους.

Το πρωτότυπο μοντέλο θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που θα διοργανώσει η American Honda Motor Co. στα εγκαίνια του NAIAS 2013 στις 14 Ιανουαρίου 2013. Μετά τη συνέντευξη τύπου περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για το νέο SUV της Honda.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό από τις 16-27 Ιανουαρίου 2013.

[/learn_more]