Video: Κατασκευάζοντας τη Bentley Continental Flying Star

Σχετικά άρθρα

Making of the Bentley Continental Flying Star

Στην έκθεση της Γενεύης του 2010 η Carrozzeria Touring Superleggera παρουσίασε την Bentley Continental Flying Star, μια Continental GTC που την μετέτρεψε σε shooting brake και τώρα είχε την καλοσύνη να μας δείξει ένα video σχετικά με το πως τη κατασκεύασε.

Χρειάστηκαν 4.000 ώρες ώστε να ολοκληρώσουν τις εργασίες μετατροπείς και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η εταιρία έχει κατασκευάσει 4 τέτοια αυτοκίνητα, με την Bentley να έχει δώσει η ίδια έγκριση για τη κατασκευή αυτού.

Μηχανικά το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με 2 εκδόσεις του W12 6.0 λίτρων. Η μία αποδίδει 560 άλογα με 65 κιλά ροπή ενώ η δυνατή έκδοση παράγει 610 ίππους με 75 κιλά ροπής Η κίνηση και στις δύο εκδόσεις μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου επιτρέποντας το να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα προτού αγγίξει τα 322 χλμ/ώρα όπου ανέρχεται η τελική του ταχύτητα.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί σε 20 μονάδες με αρχική τιμή πώλησης τις €590.000.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...