Ένα Audi R8 V10 Spyder διαλύθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ

Σχετικά άρθρα

Audi R8 Spyder Crashes in Johannessburg (1)

Αυτή η άμορφη μάζα που βλέπεις ήταν κάποτε ένα Audi R8 Spyder. Το ατύχημα συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ και δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωής τους, ο οδηγός του R8 και ένας αστυνομικός.

Το περιστατικό συνέβη όταν δύο αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το R8 και μέσα του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Μόλις οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ναρκωτικά ο οδηγός πάτησε το γκάζι για να εξαφανιστεί, αλλά ο αστυνομικός που βρισκόταν μέσα στο R8, δεν πρόλαβε να κατέβει.

Ο άλλος αστυνομικός ξεκίνησε την καταδίωξη, με τον οδηγό του R8 να χάνει τον έλεγχο του Γερμανικού supercar με αποτέλεσμα λόγω της υπερβολικής ταχύτητας να πέσει αρχικά πάνω σε ένα δέντρο, στη συνέχεια πάνω σε έναν τοίχο και να σταματά πάνω σε μια κολόνα. Αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες με το R8 να έχει διαλυθεί ολοσχερώς .

[Πηγή: Arrive Alive]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις υπερθερμανθεί ένας κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...

Μια Porsche Carrera GT τράκαρε πάνω σε δέντρο

Την περασμένη Κυριακή 28 Απριλίου ο οδηγός μιας ασημί Porsche Carrera GT έχασε τον έλεγχο το αυτοκινήτου, ενώ κινούνταν βόρεια του Rapley Ranch Road...