Dartz Black Snake

Σχετικά άρθρα

Dartz Black Snake

Η Dartz μας παρουσιάζει το νέο αυτοκίνητο που ετοίμασε αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας. Το ονόμασε Black Snake και έχει σχεδιαστεί ώστε να εορταστεί η χρονιά του φιδιού. Βασίζεται πάνω σε μια Mercedes GL63 AMG και είναι το πρώτο μη θωρακισμένο όχημα που βγάζει η Dartz.

Εξωτερικά ο σχεδιασμός είναι τυπικός Dartz. Μαύρο ματ σώμα με χρυσές και διαμαντένιες λεπτομέρειες με το αλουμινένιο σώμα να είναι μοναδικό και να διαθέτει αρκετά LED φώτα.

Το εσωτερικό έχει εμπνευστεί από την S-Class και διαθέτει ξύλινα διακοσμητικά, δερμάτινες επενδύσεις είτε από δέρμα φιδιού, είτε δέρμα κροκόδειλο, είτε από δέρμα στρουθοκαμηλού είτε από δέρμα πέους φάλαινας, πατάκια από δέρμα καρχαρία, ηχοσύστημα Bang & Olufsen.

Μηχανικά φορά τον V8 twin-turbo 5,5-λίτρων απόδοσης 557 ίππων με 750 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στέλνει τη κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,9 δευτερόλεπτα.

Κοστίζει 1.000.000 δολάρια με τον ιδιοκτήτη να παίρνει ως δώρο ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι και 56 γραμμάρια χαβιάρι Mottra κάθε μήνα για δύο χρόνια.

[Πηγή: Forbes]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...