Η Mercedes ξεκίνησε καλύτερα τις πωλήσεις της στην Αμερική σε σχέση με τη BMW

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz A180 CDI BlueEFFICIENCY

Νέα χρονιά, το κοντέρ μηδένισε τη 1/1/2013 και οι premium εταιρίες ξεκινούν από την αρχή στην άτυπη μεταξύ τους “κόντρα” για το ποια θα κάνει μεγαλύτερες πωλήσεις.

Πέρυσι, η BMW κατάφερε και πέρασε την Mercedes-Benz στο νήμα, αφού κάλυψε την διαφορά της από την Mercedes-Benz, σε ότι αφορά τις πωλήσεις τους στην Αμερική, ενώ η BMW ήταν και η μεγαλύτερη premium εταιρία παγκοσμίως.

Οι πωλήσεις του Ιανουαρίου στην Αμερική, έδειξαν ότι η Mercedes-Benz πούλησε 22.501 αυτοκίνητα (+11%) με την C-Class να είναι το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, αφού πουλήθηκαν 7.214 μονάδες τον Ιανουάριο (+11%). Η BMW πούλησε 16.513 αυτοκίνητα (+0,7%) με τις πωλήσεις της X5 να αυξάνονται κατά 56%.

Σε ότι αφορά την Lexus, αυτή είδε τις πωλήσεις να εκτοξεύονται κατά 32% στις 16.211 πωλήσεις, με το ES να σημειώνει τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...