Opel Adam Rocks Concept

Σχετικά άρθρα

Opel Adam Rocks Concept (1)

Η Opel στην έκθεση της Γενεύης θα μας παρουσιάσει το Adam Rocks Concept, μία σχεδιαστική μελέτη αστικού mini-crossover. Με νέο 3-θυρο αμάξωμα, μήκος 3.70 m, μυώδεις αναλογίες, τολμηρή σχεδίαση και δυνατότητες ανοιχτού αυτοκινήτου, το Adam Rocks προτίθεται να εγκαινιάσει μία νέα κατηγορία της αγοράς.

Το Adam Rocks Concept απευθύνεται σε όσους αναζητούν προσωπική ελευθερία εκτός της πεπατημένης, πέραν του αστικού τοπίου. Εμπνευσμένο από τους αθλητές Parkour, είναι ψηλότερο και φαρδύτερο πάνω στους τροχούς του, με πιο σκληρή και στιβαρή εμφάνιση. Η ξεχωριστή αίσθηση προσωπικής ελευθερίας που προσφέρει το Adam Rocks αναδεικνύεται με την κάμπριο αισθητική και την υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό. Η υφασμάτινη επένδυση εκτείνεται σε όλο το πλάτος και μήκος της οροφής, μέχρι τις κολόνες C.

Ο Malcolm Ward, Lead Design Director, Opel/Vauxhall σχολίασε:

Τολμηρότερο σχεδιαστικά από οποιοδήποτε άλλο Adam, το Rocks αποδεικνύει περίτρανα πόσες επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης μπορεί να προσφέρει το νέο μας μικρό, μοδάτο αυτοκίνητο μετά τον λανσάρισμά του. Συνδυάζει το σκληρό χαρακτήρα ενός crossover με την οδηγική φινέτσα ενός ανοιχτού μοντέλου.

Σαν σύμβολο για μοντέρνους, δραστήριους οδηγούς που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, το ADAM ROCKS απαντά στο ερώτημα πώς μπορούν να σφυρηλατηθούν νέοι τρόποι εξέλιξης για το απόλυτα μοναδικό αυτοκίνητο – ενώ θα ακολουθήσουν και άλλο.

[Πηγή: Opel]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Opel ADAM ROCKS Concept: Η Ελευθερία στην πιο Εξατομικευμένη μορφή της

Το ADAM ROCKS στη Γενεύη – ένα νέο ανοιχτό crossover concept

  • Το νέο ROCKS Concept σηματοδοτεί το επόμενο βήμα στην εξατομίκευση του ADAM
  • Το πρώτο αστικό mini-crossover με τολμηρή σχεδίαση και μυώδεις αναλογίες
  • Οδηγική απόλαυση ανοιχτού αυτοκινήτου χάρη στην υφασμάτινη οροφή
  • Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (7-17 Μαρτίου, 2013)

Προσφέροντας 61.000 000 συνδυασμούς για το εξωτερικό, περίπου 82.000 για το εσωτερικό και ένα προηγμένο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας IntelliLink infotainment, το μοδάτο Opel ADAM είναι πραγματικός πρωταθλητής εξατομίκευσης – και το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς. Ωστόσο η Opel προχωρά ακόμα περισσότερο. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα αποδείξει ότι μελετά συνεχώς νέους τρόπους εξατομίκευσης του ADAM και θα αποκαλύψει

Δίνοντας νέες προοπτικές στο μοναδικό πρόγραμμα εξατομίκευσης του ADAM, το ROCKS Concept απευθύνεται σε όσους αναζητούν προσωπική ελευθερία ‘εκτός της πεπατημένης’, πέραν του αστικού τοπίου. Εμπνευσμένο από τους αθλητές Parkour, είναι ψηλότερο και φαρδύτερο πάνω στους τροχούς του, με πιο σκληρή και στιβαρή εμφάνιση. Η ξεχωριστή αίσθηση προσωπικής ελευθερίας που προσφέρει το ADAM ROCKS αναδεικνύεται με την κάμπριο αισθητική και την υφασμάτινη οροφή που ανοίγει ένα παράθυρο στον ουρανό. Η υφασμάτινη επένδυση εκτείνεται σε όλο το πλάτος και μήκος της οροφής, μέχρι τις κολόνες C.

«Τολμηρότερο σχεδιαστικά από οποιοδήποτε άλλο ADAM, το ROCKS αποδεικνύει περίτρανα πόσες επιπλέον δυνατότητες εξατομίκευσης μπορεί να προσφέρει το νέο μας μικρό, μοδάτο αυτοκίνητο μετά τον λανσάρισμά του. Συνδυάζει το σκληρό χαρακτήρα ενός crossover με την οδηγική φινέτσα ενός ανοιχτού μοντέλου» σχολιάζει ο Malcolm Ward, Lead Design Director, Opel/Vauxhall. Περιγράφοντας το σκεπτικό πίσω από τα νέο πρωτότυπο της Opel, εξηγεί: «Σαν σύμβολο για μοντέρνους, δραστήριους οδηγούς που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος, το ADAM ROCKS απαντά στο ερώτημα πώς μπορούν να σφυρηλατηθούν νέοι τρόποι εξέλιξης για το απόλυτα μοναδικό αυτοκίνητο – ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι».

Το νέο πρωτότυπο ADAM θα εκτίθεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στο περίπτερο της Opel, Hall 2.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Επίσημο: Νέο Opel Frontera

Λίγες ημέρες μετά την διαρροή, η Opel παρουσίασε το νέο Frontera. Πρόκειται για ένα μικρό B-SUV που αντικαθιστά το Crossland και θα προσφέρεται με...

Αυτό είναι το νέο Opel Frontera

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του Opel Frontera, με το νέο μικρό B-SUV να παρουσιάζεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Το νέο Frontera, ως διάδοχος του...