Jaguar XKR-S by Arden

Σχετικά άρθρα

Jaguar XKR-S by Arden

Ο βελτιωτικός οίκος Arden παρουσίασε το νέο της μοντέλο AJ 20 RS που βασίζεται πάνω στη Jaguar XKR-S.

Το αεροδυναμικό bodykit του είναι ιδιαίτερα επιθετικό και περιλαμβάνει εμπρός spoiler, νέα πλαϊνά μαρσπιέ και ένα νέο πίσω προφυλακτήρα. Ακόμα, τοποθετεί μια ανοξείδωτη γρίλια στη μάσκα, δύο διπλές απολήξεις για την νέα σπορ εξάτμιση και ζάντες 21 ιντσών.

Στη συνέχεια, βάζει τη πινελιά της και στο εσωτερικό και δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα δερμάτων και alcantara, carbon ή ξύλινες επενδύσεις, πιο σπορ τιμόνι και αλουμινένια πεντάλ.

Τέλος, βελτιώνει το μοντέλο και μηχανικά καθώς ο κομπρεσσοράτος V8 5-λιτρος κινητήρας από τα 550 άλογα και 680 Nm ροπή που παράγει από το εργοστάσιο αυξάνονται στα 645 άλογα και 803 Nm, χωρίς όμως να ανακοινώνει τις ακριβείς βελτιώσεις που του έχει κάνει.

[Πηγή: Arden]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...