Στο περίπτερο της Arden στην περασμένη έκθεση της Γενεύης, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος παρουσίασε το πακέτο του για την Jaguar F-Type SVR, και σήμερα μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό.

Το πακέτο ονομάζεται AJ 23, με την F-Type SVR να φοράει ένα νέο αεροδυναμικό bodykit, το οποίο είναι εξ’ολοκλήρου φτιαγμένο από carbon. Υπάρχουν νέοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, με τον πίσω να ενσωματώνει και έναν διαχύτη. Ακόμα, πατάει στις ζάντες Sportline GT 21 ιντσών, που διαθέτουν κεντρικό μπουλόνι, με ελαστικά διαστάσεων 265/30 εμπρός και 295/25 πίσω.

Συνεχίζοντας, έχει τοποθετηθεί νέα ανάρτηση, που βελτιώνει τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ενώ ταυτόχρονα μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χλστ.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις και αλουμινένια διακοσμητικά. Μηχανικά αποδίδει 703 άλογα με 873 Nm ροπής, με τον 5,0-λιτρο κομπρεσοράτο V8 κινητήρα να αποκτά σφυρήλατα πιστόνια, μεγαλύτερο κομπρέσορα, νέα εισαγωγή αέρα, νέο πρόγραμμα και νέα εξάτμιση.