Ο R.Brawn είναι το αφεντικό στο Pit-Wall της Mercedes, τόνισε ο T.Wolff!

Σχετικά άρθρα

Mercedes GP F1 Launch

Μάζεψε Πρωταθλήματα κι έκανε τη Ferrari πρωταγωνίστρια τη δεκαετία του 2000. Στη συνέχεια είχαμε τις γνωστές εξελίξεις με τη Honda που έγινε Brawn GP και τέλος εμφανίστηκε η Mercedes GP. Η Γερμανική εταιρεία εξαγόρασε την Πρωταθλήτρια ομάδα του 2009 κι έδωσε την ευκαιρία στον μεγάλο Ross Brawn να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικό και ο Brawn άρχισε να νιώθει άβολα στο Pit-Wall της Γερμανικής ομάδας. Η έλευση του Lewis Hamilton έδωσε νέα πνοή στο Brackley κι έκανε τους ανθρώπους της Mercedes να αναθεωρήσουν. Η ομάδα ενισχύθηκε με τον Toto Wolff, ο οποίος ανέλαβε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Mercedes και ταυτόχρονα έδωσε ακόμη μία, τελευταία ευκαιρία στον Ross Brawn να φέρει το επιθυμητό στο Brackley αλλά και στη Γερμανία. Ας δούμε, όμως, τι δήλωσε ο Toto Wolf για την όλη ιστορία:

Στο Pit-Wall όλα θα παραμείνουν τα ίδια! Νομίζω, ότι θα ήταν εντελώς λάθος να εμπλακούμε εγώ και ο Lauda στο Pit-Wall της ομάδας. O Ross Brawn αποφασίζει εκεί κι αυτή είναι και η απόφαση της ομάδας!

Απ’εκεί και πέρα, ο Toto Wolff απάντησε και για την περίοπτη θέση που κατέχει ο Niki Lauda στην ομάδα.

Είναι ο μη-εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, αυτό σημαίνει ότι είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς να λαμβάνει αποφάσεις. Μας καθοδηγεί και μας κατευθύνει, μας δίνει υποστήριξη και συμμετέχει όπου χρειάζεται.

Έτσι, μετά κι απ’αυτές τις δηλώσεις, ο Ross Brawn θα νιώθει πολύ καλύτερα και θα αφοσιωθεί εντελώς στα καθήκοντα του. Σκοπός και στόχος είναι μία καλύτερη χρονιά με περισσότερες νίκες και πιο πολλά βάθρα. Μπορεί να δώσει στον Lewis Hamilton αυτό που χρειάζεται ούτως ώστε να καταφέρει η Mercedes να αναγεννηθεί; Έχουν μείνει μόλις 31 μέρες, το Albert Park περιμένει με ανυπομονησία την πρώτη εκκίνηση της νέας περιόδου!

[Πηγή: Mercedes | Photo Copyright: Paul Gilham/Getty Images]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα