Απορρίφθηκε η έφεση της Tesla κατά του Top Gear

Σχετικά άρθρα

tesla vs top gear

Για ακόμη μια φορά, την τρίτη, το δικαστήριο της Βρετανίας, απέρριψε την έφεση της Tesla σχετικά με την αθωωτική απόφαση του, σε ότι αφορά την κόντρα ανάμεσα σε αυτή και το Top Gear από το 2008, τότε που ο Clarkson είχε δοκιμάσει το Tesla Roadster και είχε πει ότι η αυτονομία του Tesla ήταν τελικά μόλις 55 μίλια (88 χλμ) και όχι 211 μίλια (340 χλμ) όπως δηλώνει η Tesla.

Η Tesla είχε μηνύσει το Top Gear για δυσφήμιση αλλά το δικαστήριο για τρίτη φορά δεν βρήκε δυσφημιστικό το ότι ο Clarksson είχε πει ότι η αυτονομία του Tesla ήταν τελικά μόλις 55 μίλια (88 χλμ) και όχι 211 μίλια (340 χλμ) όπως δηλώνει η Tesla. Ο Andy Wilman, παραγωγός του Top Gear δήλωσε ότι χαίρεται που το εφετείο επικύρωσε την προηγούμενη απόφαση, θέτοντας έτσι την υπόθεση πλέον στο αρχείο.

Μια υπόθεση έκλεισε για την Tesla, μια άλλη συνεχίζει, αφού ο Elon Musk, χαρακτήρισε το άρθρο του John Broder, συντάκτη των New York Times ως “χαμηλού βαθμού παραβίαση δεοντολογίας”. O Musk δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αρνητική κριτική, ούτε με σχόλια που τον κρίνουν. Με αυτό που έχει πρόβλημα είναι με τα ψευδή σχόλια, όπως ήταν αυτά του Broder.

[Πηγή: BloombergAutonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...