Πωλείται το Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Nurburgring

Η Μέκκα των petrolheads είναι σε κίνδυνο! Τελικά το κράτος της Γερμανίας δεν προχώρησε στην εξαγορά της πίστας του Nurburgring και έτσι ο εκκαθαριστής, Jens Lieser, ο άνθρωπος που διορίστηκε ώστε να αναλάβει την πώληση του Ring, δήλωσε ότι όλη η πίστα είναι προς πώληση! Εκτός από τη πίστα, ο ενδιαφερόμενος θα εξαγοράσει το μουσείο, τον χώρο περιπάτου, ακόμη και το τρενάκι του λούνα παρκ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 με 10 σοβαροί αγοραστές οι οποίοι “δυστυχώς” δεν είναι ούτε βαρόνοι πετρελαίου, ούτε σεΐχηδες. Αυτοί δεν γνωρίζουν ακόμη τι προτίθενται να κάνουν με την πίστα, αφού σκέφτονται είτε να την μετατρέψουν σε μια ερμητικά κλειστή πίστα, είτε σε ένα μεγαλύτερο θεματικό πάρκο; Υπάρχει και η λύση να πουληθεί σε κομμάτια, λύση που σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν, ιδίως στους ντόπιους οι οποίοι βασίζονται κυρίως στον τουρισμό της πίστας. Όπως και να έχει, η πίστα φημολογείται ότι πωλείται έναντι 125 εκατ. ευρώ.

Την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου θα υπάρξει μια σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους της πίστας και στην επαρχιακή κυβέρνηση του κρατιδίου, σε μια προσπάθεια να εξαγοράσει τελικά αυτό την Πράσινη Κόλαση.

[Πηγή: Bridge to Gantry]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...