McNish: Ο Hamilton είναι ο αρχηγός στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Όσο κι αν προσπαθεί ο Ross Brawn, ελάχιστους μπορεί να πείσει πως ο Lewis Hamilton δεν είναι ο νούμερο ένα οδηγός της ομάδας· ίσως και κανέναν από τους οπαδούς της Formula 1. Ένας απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι ο Βρετανός έχει το πλεονέκτημα μέσα στην ομάδα έναντι του Nico Rosberg είναι και ο πρώην οδηγός της Formula 1, Allan McNish. Ο Σκοτσέζος λέει πως η ομάδα δίνει μεγαλύτερη έμφαση στον Hamilton, κάτι που είναι λογικό, καθώς, σύμφωνα με τον McNish, είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος οδηγός.

Παρόλο που δεν είναι επίσημο, υπάρχει μια δυνατή έμφαση στον Hamilton, που είναι ο βασικός διεκδικητής τού τίτλου στην ομάδα. Έχουν ανοίξει τα χέρια τους για τον Hamilton και είναι γύρω του. Νομίζω ότι είναι άνετος με όσα του δίνει η Mercedes, αλλιώς δε θα πήγαινε εκεί.

Ήταν σαφές ότι ο Hamilton ήταν ο ταχύτερος οδηγός πέρυσι, και δεν εκπλήσσομαι που έχει πλεονέκτημα έναντι του Rosberg στις κατατακτήριες, καθώς πιστεύω ότι είναι ο ταχύτερος οδηγός στον έναν γύρο. Έφερε φρέσκο αέρα στην ομάδα.

Ο McNish πιστεύει ότι ο Rosberg είναι ένας καλός οδηγός και λέει ότι θα έχει ενδιαφέρον η εσωτερική μονομαχία μεταξύ των δύο οδηγών.

Πραγματικά, πιστεύω ότι ο Nico τα πήγε πολύ καλά, ιδιαίτερα στη Μαλαισία. Οι team-mates έχουν αποτύχει εναντίον του Hamilton: είναι πολύ σκληρό καρύδι, αλλά είναι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής για κάποιον λόγο. Έτσι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Rosberg μπορεί να συνεχίσει να τον πιέζει.

[Πηγή: BBC Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα