Η μετοχή της Tesla κάνει ιστορικό ρεκόρ

Σχετικά άρθρα

2013-Tesla-Model-S

Την ώρα που η Fisker είναι ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία, η Tesla πάει από το καλό στο καλύτερο, αφού η μετοχή της, στην αρχή της εβδομάδας έκανε ιστορικό ρεκόρ. Το πρωί της Τρίτης η τιμή της μετοχής στον δείκτη NASDAQ, έπιασε τα $52,92, προτού κλείσει τελικά στα $51. Η αύξηση αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του 1ου τριμήνου της Tesla, όπου για πρώτη φορά, η εταιρία παρουσίασε κέρδη.

Από την αρχή του έτους, η Tesla έχει πουλήσει 4.750 Model S, 250 περισσότερα από όσα πίστευε στις αρχές του χρόνου. Ο στόχος για το 2013 είναι να πουλήσει 20.000 Model S, αλλά φαίνεται ότι αυτός θα αυξηθεί.

elon musk
Η μετοχή της Tesla, μπήκε στο χρηματιστήριο τον Ιούνιο του 2010 με τίμημα μόλις $17, και όπως καταλαβαίνεις το να φτάσει 3 φορές πάνω μέσα σε διάστημα 3 ετών, είναι κάτι παραπάνω από επιτυχία. Και πως να μην είναι επιτυχημένη η εταιρία, όταν από πίσω της βρίσκεται ο Elon Musk, ο οποίος σύμφωνα με το περιοδικό Time, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους του κόσμου.

[Πηγή: Tesla, Motley Fool, Seeking Alpha, Time Magazine]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...