Mega Photo Gallery: Concorso d’ eleganza Villa d’ Este 2013

Σχετικά άρθρα

Concorso deleganza Villa dEste 2013 (315)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ιταλική λίμνη Κόμο, έλαβε χώρα το Concorso d’ eleganza της Villa d’ Este, ένα από τα πλέον φημισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρέλασαν αυτοκίνητα “διαμάντια” ανεκτίμητης αξίας! Από τη μικροσκοπική Bandini 750 Siluro (1955) του Έλληνα συλλέκτη Άλεξ Βαζαίου και τη Lancia Sibilo (1978) του διάσημου Ιταλού συλλέκτη Corrado Lopresto, ως τη Bugatti 57SC Atlantic (1957) του φημισμένου σχεδιαστή μόδας Ralph Lauren. Αυτοκίνητα που σε συνδυασμό με το επιβλητικό κτίριο του ξενοδοχείου Villa d’ este και με φόντο το μαγευτικό τοπίο της λίμνης Κόμο ολοκλήρωναν ένα παζλ εικόνων που δε θα μπορούσε να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο!

Concorso deleganza Villa dEste 2013 (316)

Το φετινό Concorso ήταν εκτός των άλλων αφιερωμένο και στα 100 χρόνια ζωής της Aston Martin, όπου παρουσιάστηκε το CC100 Concept καθώς και στα 50 χρόνια της Lamborghini, με αυτοκίνητα όπως η Aston Martin DBS (1970) του Roger Moore στη τηλεοπτική σειρά “The Persuaders” και η Lamborghini 350 GTV (1963) -η πρώτη Lamborghini που κατασκευάστηκε ποτέ- να κάνουν την εμφάνιση τους.

Το Σαββατοκύριακο έκλεισε με την Alfa Romeo Disco Volante της Carrozzeria Touring, νικητή της κατηγορίας “concept cars” και με μεγάλους θριαμβευτές το Ralph Lauren και τη Bugatti του που σάρωσαν όλα τα βραβεία!

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν τόσο ο Γιώργος Γουγουλάκης, αναγνώστης μας ο οποίος είναι assistant στο Transportation and Automobile Design του Πολυτεχνείου του Μιλάνο, αλλά και ο Αλέξανδρος Λιώκης, ο οποίος πλέον μετά την Alfa Romeo Gloria Concept, εργάζεται ως σχεδιαστής για λογαριασμό της Alfa Romeo.

Και οι δύο μας έστειλαν μια πληθώρα φωτογραφιών από το φετινό Concorso και εμείς δεν μπορούμε παρά να τους ευχαριστήσουμε πολλές, πολλές φορές!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τα πάντα από την έκθεση της Φρανκφούρτης [Mega Gallery]

Την περασμένη Τρίτη άνοιξε τις πύλες της η φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης, η οποία μετρούσε σημαντικές απώλειες. Οι λόγοι που πλέον οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν...

Δες τα πάντα από την έκθεση της Γενεύης [Mega Gallery]

Χθες το πρωί ξεκίνησε επίσημα η 89η έκθεση της Γενεύης. Εκεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσίασαν δεκάδες νέα μοντέλα παραγωγής αλλά και πρωτότυπα που εσύ διάβασες...

Αυτοκίνηση 2018. Άνοιξε τις πύλες της η ελληνική έκθεση αυτοκινήτου [Photo Gallery]

Πολύ καλύτερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι ικανοποιητικά καλή η φετινή Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018, έχοντας σαν δεδομένο τις αντίστοιχες εκθέσεις της...

Δες τα πάντα από την έκθεση της Γενεύης [Μέρος 2ο]

Ολοκληρώθηκαν οι δημοσιογραφικές ημέρες της έκθεσης της Γενεύης, μιας και από σήμερα η έκθεση ανοίγει τις πύλες του στο κοινό, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να...