Η Porsche σταματά τη παραγωγή των Cayenne και Panamera λόγω των πλημμυρών στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Porsche cayenne and panamera production (2)

H Porsche αναγκάστηκε να κλείσει σήμερα το εργοστάσιο της στη Λειψία της Γερμανίας, αφού οι πλημμύρες των τελευταίων ημερών που πλήττουν την Ευρώπη δεν επέτρεψαν στους προμηθευτές να εξοπλίσουν με ανταλλακτικά το εργοστάσιο.

Εκπρόσωπος της Porsche δήλωσε πως οι βροχές δεν επέτρεψαν στο τρένο να μεταφέρει τα σώματα των Cayenne και Panamera από το εργοστάσιο της Volkswagen στη Μπρατισλάβα, σε αυτός της Λειψίας.

Έτσι σήμερα σταμάτησε η παραγωγή των Cayenne και Panamera στο εργοστάσιο της Λειψίας. Εκεί οι εργαζόμενοι του εργοστασίου κατασκευάζουν καθημερινώς 450 αυτοκίνητα με την Porsche να αντισταθμίζει την απώλεια της παραγωγής κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, αφού θα προσθέτει επιπλέον βάρδιες.

Στη Λειψία έχει εργοστάσιο και η BMW, η οποία μέσω εκπροσώπου δήλωσε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ανεφοδιασμού από τους προμηθευτές της μέχρι στιγμής.

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...