Nissan GT-R Nismo και Juke Nismo RS μέσα στο 2014

Σχετικά άρθρα

Nissan GT-R Nismo

Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή της Nissan, η οποία μίλησε στο Βελγικό AutoFans μέσα στο 2014 δύο νέα μοντέλα θα προστεθούν στη γκάμα της Nismo.

Το κυριότερο θα είναι το Nissan GT-R Nismo το οποίο γίνει το ταχύτερο GT-R που έχει βγάλει ποτέ η Nissan. Θα διαθέτει νέο bodykit, το οποίο θα προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική και μεγαλύτερη κάθετη δύναμη, όπως επίσης και νέα ανάρτηση.

Μηχανικά θα φορά τον V6 twin-turbo 3,8-λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει περισσότερα από 550 άλογα. Η Nissan δεν έχει αρνηθεί πως θέλει να πάρει το ρεκόρ του ταχύτερου γύρου στο Nürburgring από μοντέλο παραγωγής, με τον GT-R Nismo να θέλουν να το σπάσουν.

Το αυτοκίνητο θα βασιστεί πάνω στο MY2014 GT-R, θα διαθέτει αλλαγές και στο εσωτερικό έτσι ώστε να ξεχωρίζει από το “απλό” μοντέλο και ντεμπούτο αναμένεται να κάνει τον Νοέμβριο στην έκθεση του Τόκιο.

Σε ότι αφορά το δεύτερο μοντέλο, θα είναι το Juke Nismo RS το οποίο θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2014. Σε σχέση με το Juke Nismo, η RS έκδοση θα εστιάζει περισσότερο για χρήση εντός πίστας. Μηχανικά θα φορά τον 1.600αρη turbo κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 274 άλογα. Και αυτό θα αποκτήσει επιθετικό bodykit ενώ θα είναι διαθέσιμο τόσο σε δικίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση.

[Πηγή: Autofans.be]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...