Νέες χαμηλότερες τιμές για το Ford Fiesta

Σχετικά άρθρα

fiesta

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Ford ανακοίνωσε πως πλέον ακολουθεί νέα τιμολογιακή πολιτική και στο Fiesta, κάνοντας το μοντέλο να ξεκινά από τις 9.900 ευρώ. Όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς:

Είναι σαφές ότι η κατηγορία των μικρών είναι ανταγωνιστικότερη από ποτέ και το νέο Fiesta αυξάνει το μερίδιό του στην αγορά προσεγγίζοντας νέους πελάτες με κυριότερα ατού τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την οδική συμπεριφορά του. Επεκτείνοντας τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική και στο Fiesta, το κάνουμε ακόμη πιο προσιτό και δίνουμε τώρα την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να το αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα.

Έτσι το Fiesta Trend 1,0L 80PS ξεκινά από τις 9.990 ευρώ, το Fiesta Trend 1,0 EcoBoost 100PS  από 11.661€, το Fiesta Trend 1,6 ECOnetic 95PS από 13.371€, το Fiesta Sport 1.0 EcoBoost 125PS από 14.210€, ενώ το κορυφαίο Fiesta Titanium Χ 1.0 EcoBoost 125 PS από 14.610€. Αναλυτικά τον βασικό εξοπλισμό της κάθε έκδοσης μπορείς να τον βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: Ford]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέα Τιμολογιακή Πολιτική Ford & για το Fiesta

  • Ford Fiesta 1.0 80PS: €9.990

  • Το Ford Fiesta είναι Νο1 στην κατηγορία subcompact και έκτο στη γενική κατάταξη

  • Οι συνολικές ταξινομήσεις του Ford Fiesta ανήλθαν στα 723.130 οχήματα το 2012[

ΑΘΗΝΑ, Ιούνιος, 2013 – Ο 1.0 EcoBoost βενζινοκινητήρας της Ford Motor Company ανακηρύχθηκε πρόσφατα «Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς 2013», ο κινητήρας προσφέρει τη μικρότερη κατανάλωση βενζίνης στην κατηγορία του σε οχήματα όπως το Fiesta.

 

Το πρώτο τρίμηνο του 2013 στην Ευρώπη, ο κινητήρας 1.0 EcoBoost είχε ποσοστό 24% στο Fiesta.

 

Από τα στοιχεία παγκόσμιων ταξινομήσεων της Polk προέκυψε ότι οι πωλήσεις του Ford Fiesta το κατέταξαν ως παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία subcompact με 723.130 ταξινομήσεις πέρσι.

 

Το νέο Fiesta διατίθεται με πέντε εκδόσεις κινητήρων που εκπέμπουν κάτω από 100 g CO2/km. Ένα στα τέσσερα Fiesta που πουλήθηκαν φέτος στην Ευρώπη είχε κινητήρα 1.0 EcoBoost.

 

Το νέο Fiesta έχει ένα νέο δυναμικό εξωτερικό και εσωτερικό στυλ με χαρακτηριστική σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και εργονομία.

 

Προσφέρει την τεχνολογία Ford MyKey, με το οποίο οι γονείς θέτουν περιορισμούς στους νεαρότερους οδηγούς με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας.

 

Διατίθεται με το σύστημα συνδεσιμότητας SYNC της Ford με φωνητική ενεργοποίηση και υπηρεσία Emergency Assistance, με την οποία ο χρήστης μπορεί να ειδοποιεί τα κέντρα επείγουσας ανάγκης για ένα ατύχημα σε 26 γλώσσες – αυτές που ομιλούνται σε 40 Ευρωπαϊκές χώρες.

 

Το 60% των νέων Fiesta τα οποία παραγγέλθηκαν τους πρώτους τέσσερις μήνες της χρονιάς διαθέτει το σύστημα SYNC που έχει κερδίσει μία διάκριση Euro NCAP Advanced.

 

Η τελευταία επιτυχία του Fiesta έρχεται μετά την επιβεβαίωση ότι το παγκόσμιο μοντέλο κατηγορίας Β της Ford σημείωσε τις καλύτερες πωλήσεις και στην Ευρώπη το 2012 στη μικρή κατηγορία, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας της JATO Dynamics*, με τους Ευρωπαίους καταναλωτές να αγοράζουν κατά μέσο όρο ένα νέο Ford Fiesta κάθε δύο λεπτά.

 

Οι Ευρωπαίοι πελάτες αγόραζαν ένα Fiesta κάθε 100 δευτερόλεπτα το πρώτο τρίμηνο του 2013 – 41.600 το Μάρτιο, και 77.800 συνολικά τους τρεις πρώτους μήνες του 2013 – 14.000 μονάδες παραπάνω από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή, σύμφωνα με τη JATO.

 

Σταθμευμένα το ένα πίσω από το άλλο, τα Fiesta που πουλήθηκαν το πρώτο τρίμηνο θα κάλυπταν 770 γύρους σε ένα στίβο Ολυμπιακών προδιαγραφών (400 m).

«Είναι σαφές ότι η κατηγορία των μικρών είναι ανταγωνιστικότερη από ποτέ και το νέο Fiesta αυξάνει το μερίδιό του στην αγορά προσεγγίζοντας νέους πελάτες με κυριότερα ατού τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την οδική συμπεριφορά του. Επεκτείνοντας τη νέα τιμολογιακή μας πολιτική και στο Fiesta, το κάνουμε ακόμη πιο προσιτό και δίνουμε τώρα την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές να το αποκτήσουν και να απολαμβάνουν τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα » δήλωσε ο κ. Νίκος Νοταράς, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς.

* Τα αποτελέσματα της JATO Dynamics βασίζονται σε στοιχεία που παρέχει η JATO Consult, η ειδική συμβουλευτική υπηρεσία της εταιρίας. Οι αριθμοί βασίζονται σε 30 Ευρωπαϊκές χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.jato.com.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company, ηγέτης της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα στο  Dearborn, Mich., κατασκευάζει ή διανέμει αυτοκίνητα σε έξι ηπείρους.  Έχοντας περίπου 171.000 εργαζόμενους και 65 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, οι αυτοκινητιστικές μάρκες της εταιρίας περιλαμβάνουν τις Ford και Lincoln. Η εταιρία παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Ford, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.ford.com.

 

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 47.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 69.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων.  Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division για την υποστήριξη των πελατών  και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (15 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και εννέα ή συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Fiesta Trend 1,0L 80PS: με 9.990€
Στάνταρ εξοπλισμός
ABS με EBD
ESP – Περιλαμβάνει Traction Control (TRC), Emergency Brake Assist (EBA), Hill Launch Assist HLA)
7 αερόσακοι (οδηγού – συνοδηγού – πλευρικοί – κεφαλής – γονάτων οδηγού)
Κεντρικό Κλείδωμα με Τηλεχειρισμό
Σύστημα My Key
Σύστημα Ηλεκτρικής Υποβοήθησης Τιμονιού (EPAS)
Φώτα ημέρας
Ηλεκτρ. Ρυθμ. και Θερμ. Εξ. Καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος
Πίσω αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος
Αir Conditioning
Ηλεκτρ. Παράθυρα εμπρός
Ράδιο-CD συμβατό με MP3, θύρες USB και Aux, χειριστήρια στο τιμόνι.
Τροχοί 15’’

Fiesta Trend 1,0 EcoBoost 100PS : Από 11.661€
Fiesta Trend 1,6 ECOnetic 95PS: Από 13.371€
Στάνταρ εξοπλισμός (επιπλέον της έκδοσης 80PS)
Υπολογιστής ταξιδίου με Ford EcoMode
Ράδιο-CD συμβατό με MP3, χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα Aux & USB, SYNC (Bluetooth – Voice Control – Κλήση Έκτακτης Ανάγκης)
Cruise Control (για την έκδοση ECOnetic)
Fiesta Titanium 80PS: Από 11.829€
Στάνταρ εξοπλισμός (επιπλέον της έκδοσης Trend 100PS)
Εμπρός προβολείς εστιασμένης δέσμης
Φώτα ημέρας LED
Εξωτερικά διακοσμητικά ένθετα σε χρώμιο (βάση παραθύρων/προβολείς ομίχλης/λαβή πίσω πόρτας)
Αυτόματος κλιματισμός – EATC
Δερμάτινο Τιμόνι
Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα (για τις 5-θυρες εκδόσεις)
Κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο
Κρυφός φωτισμός (κόκκινο ημίφως)
Φωτισμός στα πόδια οδηγού /συνοδηγού
Ζάντες αλουμινίου 15’’

Fiesta Sport 1.0 EcoBoost 125PS: Από 14.210€
Στάνταρ εξοπλισμός (επιπλέον της έκδοσης Trend 100PS)
– Εξωτερικό κιτ (εμπρός προφυλακτήρας με ιδιαίτερη σχεδίαση, πίσω προφυλακτήρας με διαχύτη,
πλευρικές ποδιές και μεγάλη πίσω αεροτομή)
– Φώτα ημέρας LED
– Προβολείς ομίχλης εμπρός
– Ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών
– Προβολείς αλογόνου εστιασμένης δέσμης με χρωμιωμένο διακοσμητικό
– Χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση
– Υπολογιστής ταξιδίου
– Κεντρική κονσόλα με υποβραχιόνιο
– Σπορ καθίσματα
– Ρύθμιση για την στήριξη της μέσης στο κάθισμα του οδηγού
– Υφασμάτινη επένδυση οροφής
– Φώτα ανάγνωσης εμπρός
– Δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και λαβή χειροφρένου
– Σπορ πεντάλ

Fiesta Titanium Χ 1.0 EcoBoost 125 PS: Από 14.610€
Στάνταρ εξοπλισμός (επιπλέον της έκδοσης Titanium)
– Ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών
– Κάτω γρίλια σε χρώμα Piano Black με χρωμιωμένο περίβλημα
– Καλύμματα μαρσπιέ
– Ημιδερμάτινα σπορ και θερμαινόμενα καθίσματα
– Κουμπί εκκίνησης κινητήρα FordPower
– Βελούδινα πατάκια εμπρός και πίσω
– Ζώνες ασφαλείας με εξωτερικές ραφές σε χρώμα silver

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα