Από €14.900 το Mini Ray

Σχετικά άρθρα

mini-ray-line-22

H ελληνική αντιπροσωπεία της Mini ανακοίνωσε πως το Ray Line ξεκινά στην Ελλάδα από τις 14.900 ευρώ ή €159 μηνιαίως, με όφελος €3.250 (συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης).

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα MINI One και MINI One Diesel φόρεσαν το πακέτο MINI Ray. To συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει έντονα, φωσφορούχα χρώματα Alien Green, Lemon Yellow, Flash White, Energy Pink, Vitamin Orange και Shocking Blue, τα οποία τα συναντάμε στους πλαινούς καθρέπτες, στις διακοσμητικές λωρίδες, στις ζάντες, στα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών, αλλά και στη μάσκα του ψυγείου.Το πακέτο είναι διαθέσιμο στην κλειστή και στην cabrio έκδοση του Cooper καθώς και στο Clubman.

[Πηγή: BMW]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Νέο MINI Ray: Ανεβάζει τους τόνους.

Αθήνα. Το MINI προσδίδει μια ξεχωριστή πινελιά χρωμάτων και ανεβασμένης καλοκαιρινής διάθεσης με τη νέα έκδοση MINI Ray.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα MINI One και MINI One Diesel καθιερώνουν τη νέα μόδα MINI, ενώ ντύνονται σε τόνους καλοκαιρινών διασκεδαστικών αποχρώσεων χάρη στο νέο αποκλειστικό πακέτο: το MINI Ray. To συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει έντονες λεπτομέρειες στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, στις λωρίδες οροφής και του καπό, καθώς και στα πλαϊνά διακοσμητικά φτερών, αλλά και στη μάσκα του ψυγείου. Επιπλέον, οι ζάντες ελαφρού κράματος 15″ τονίζουν το αντισυμβατικό στυλ ΜΙΝΙ.

MINI Ray, όπως εντυπωσιακά χρώματα σε έντονους χρωματισμούς με τις ονομασίες Lemon Yellow, Energy Pink, καθώς και Alien Green, οι οποίες τονίζουν την ξεχωριστή σπορ ΜΙΝΙ προσωπικότητα, ενώ τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Το ΜΙΝΙ Ray διατίθεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ, ενώ αποκτάται σε προνομιακή τιμή από €14.900 ή €159 μηνιαίως, με όφελος μεγαλύτερο από €3.250 (συμπεριλαμβανομένου του όφελους απόσυρσης). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.mini.com.gr/miniray.Ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Mini Aceman

Η Mini παρουσίασε επίσημα το Aceman, το νέο της μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό crossover που μοιράζεται μεγάλο μέρος των μηχανικών του μερών με το νέο...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...