Αυτό το εσωτερικό του Land Rover Defender είναι το πιο πολυτελές SUV εσωτερικό που έχεις δει ποτέ

Σχετικά άρθρα

defender (2)

Το Land Rover Defender είναι από τα παλιά, σκληροπυρηνικά εκτός δρόμου SUV, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να αποκτήσουν σούπερ πολυτελές εσωτερικό. Αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι δουλειά της Carisma Auto Design, η οποία πρόσφατα έχει βελτιώσει και το εσωτερικό ενός Mercedes Viano.

O βελτιωτικός οίκος έχει επενδύσει όλο το εσωτερικό με λευκό δέρμα, ενώ επίσης έχει τοποθετήσει στις πλάτες των μπροστά καθισμάτων δύο υπολογιστές αφής, και δύο αναπαυτικά μεγάλα καθίσματα-πολυθρόνες για τους πίσω επιβάτες.

Φυσικά υπάρχει ψυγείο, σαμπανιέρα, ειδικές θήκες για ποτήρια και αν αναρωτιέσαι το πόσο κοστίζει μια τέτοια μετατροπή δεν μπορώ να σου δώσω απάντηση, αφού ο οίκος δεν έχει ανακοινώσει το κόστος της μετατροπής.

defender (1)

[Πηγή: Carisma Auto Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...