Γυναίκα βγήκε ζωντανή από αυτό το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη [w/video]

Σχετικά άρθρα

audi a4 crash

Όσο και αν δεν το πιστεύεις, η τύχη χαμογέλασε σε μια γυναίκα οδηγό αφού βγήκε ζωντανή μέσα από αυτό το Audi A4 στη Θεσσαλονίκη, μετά από ατύχημα που είχε με ένα αστικό λεωφορείο.

Η γυναίκα οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε με λεωφορείο της γραμμής 5 στην περιοχή της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.

Το A4 έπεσε από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πάνω στο λεωφορείο το οποίο κατευθυνόταν προς το τέρμα της γραμμής που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα η οδηγός του Ι.Χ να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο τραυματισμένη, ενώ κανείς από τους 2 επιβαίνοντες του λεωφορείου δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, οι οποίοι με ειδικά εργαλεία έκοψαν την οροφή του αυτοκινήτου για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με τραύματα στο κεφάλι και τη σπονδυλική στήλη. Το λεωφορείο οδηγήθηκε στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ για να επισκευαστεί, ενώ όχημα οδικής βοήθειας απομάκρυνε πριν από λίγο το αυτοκίνητο της γυναίκας.

[Πηγή: ThessToday]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...

Λουκέτο για 2 χρόνια στα πρατήρια με νοθευμένα καύσιμα

Σε εξειδίκευση των μέτρων σφράγισης παραβατικών πρατηρίων καυσίμων για δυο συναπτά έτη και των προϋποθέσεων δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων των παραβατών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή...