Spy Photos: Jaguar XJ 2016

Σχετικά άρθρα

IMG_1900

Ένα μουλάρι της επόμενης γενιάς της Jaguar XJ πιάστηκε να γυρνά στους δρόμους της Αγγλίας. Η νέα XJ θα προσφέρεται σε εκδόσεις με κανονικό και μακρύ μεταξόνιο ενώ δεν θα είναι διαθέσιμη σε δύο στυλ, όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Η νέα XJ αναμένεται να βγαίνει στην αγορά το 2016 και μηχανικά η θα είναι διαθέσιμη και σε plug-in υβριδική έκδοση. Η συγκεκριμένη έκδοση θα φορά τον ίδιο κινητήρα που φορούσε η Jaguar XJ_e Plug-in Hybrid Study.

Αυτή συνδύαζε έναν 2.0-λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 93 ίππων. Συνολικά αποδίδει 334 άλογα με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 6.5 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 250 χλμ/ώρα. Έχει μέση κατανάλωση 3.2 λίτρων/100 χλμ και 75 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του για 40 χλμ και η συνολική του αυτονομία αγγίζει τα 1092 χλμ.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...