Διέρρευσαν και άλλες φωτογραφίες του νέου Honda Jazz

Σχετικά άρθρα

Honda Jazz 2014 Leaked Photos 11

Για δεύτερη φορά βλέπουμε φωτογραφίες της νέας γενιάς του Honda Jazz. Αυτή τη φορά διέρρευσαν μέσω του Car and Driver Βραζιλίας και προέρχονται από το Ιαπωνικό προσπέκτους του αυτοκινήτου. Το νέο μικρό Ιαπωνικό αυτοκίνητο πόλης διαθέτει 8 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο από τη προηγούμενη γενιά, έχοντας μήκος 3,96 μέτρα, και 65 mm περισσότερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Το Jazz θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Honda το οποίο θα διαθέτει το νέο υβριδικό σύστημα της, αποτελούμενο από νέο κινητήρα, νέο ηλεκτροκινητήρα και νέο σύστημα μετάδοσης. Αναμένεται να παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο τον Νοέμβριο με τις πωλήσεις του να ξεκινούν άμεσα, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από την άνοιξη του 2014. Στην Ιαπωνία θα υπάρχει και μια RS έκδοση η οποία θα εξοπλίζεται με τον 1.500αρη i-VTEC κινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα CVT κιβώτιο.

Το νέο Jazz/Fit θα κατασκευάζεται και στο νέο εργοστάσιο της Honda στο Μεξικό κάνοντας το φθηνότερο στην Αμερική, ενώ το εργοστάσιο θα έχει δυναμική παραγωγής 200.000 αυτοκινήτων ετησίως. Αργότερα θα παρουσιαστεί και η crossover έκδοση του, το οποίο θα είναι η έκδοση παραγωγής του Urban SUV concept.

[Πηγή: caranddriverbrasil.uol.com.br]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα αξεσουάρ της Mugen για το Honda Civic Type R

Η Mugen, το βελτιωτικό παρακλάδι της Honda, κάνει διαθέσιμα τα αξεσουάρ που έχει ετοιμάσει για το Civic Type R, το οποίο γίνεται πιο αεροδυναμικό...

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...