Ο Haug ίσως επιστρέψει στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Norbert Haug

Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στα paddock τού Nürburgring είναι ο Norbert Haug, πρώην Αντιπρόεδρος του μηχανοκίνητου τμήματος της Mercedes-Benz, ο οποίος αποχώρησε στο τέλος τού 2012, ύστερα από 22 χρόνια στη γερμανική ομάδα. Ο Γερμανός, ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Formula 1 και γενικότερα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Θέλω λίγο να επιστρέψω στις 150 μέρες στο γραφείο κι 150 μέρες στον δρόμο. Μπορώ να φανταστώ να υποστηρίζω ή να βοηθώ ή να συμβουλεύω μια μικρή ιδιωτική ομάδα.

Φέτος, η Mercedes είναι πολύ πιο ανταγωνιστική απ’ ό,τι πέρυσι, με τον 60χρονο να υπογραμμίζει πως αυτό οφείλεται και στη δουλειά που έγινε το περασμένο έτος.

Ο διάδοχός μου, ο Toto Wolff, και ο Niki Lauda έχουν κάνει πραγματικά καλή δουλειά· αυτό είναι σίγουρο. Το μονοθέσιο, όμως, έγινε από τον Ross Brawn και την ομάδα των μηχανικών του, από τα μέσα τής περασμένης σεζόν, με την επιτυχία στη Formula 1 να κρατά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τα “Ασημί Βέλη” ήταν πριν από τρία χρόνια· για τη Red Bull ήταν πριν από πέντε.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα