Επιβεβαιώθηκαν το μικρό αυτοκίνητο και το crossover της Caterham

Σχετικά άρθρα

Caterham Superlight R600

Ο ιδιοκτήτης της Caterham, Tony Fernandes επιβεβαίωσε τις φήμες πως η εταιρία του ετοιμάζει ένα μικρό αυτοκίνητο καθώς και ένα crossover. Τα δύο αυτοκίνητα θα προστεθούν στη γκάμα της βρετανικής εταιρίας, η οποία θέλει να πουλά 10.000 αυτοκίνητα έως το 2020.

Η αρχή των νέων μοντέλων της Caterham θα γίνει με το νέο σπορ μοντέλο που ετοιμάζει σε συνεργασία με τη Renault, το οποίο θα βγει στην αγορά το 2016. Αργότερα παρουσιαστεί το crossover το οποίο θα τεθεί απέναντι από το Range Rover Evoque, ενώ λίγο μετά θα ακολουθήσει και το μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Και τα δύο μοντέλα θα συμβάλουν στην αύξηση των πωλήσεων με τον Fernandes να αναφέρει πως και τα δύο αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν πάνω σε πλατφόρμες της Renault και θα απευθύνονται κυρίως στις Ασιατικές αγορές.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...