Ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αποχώρησης του Hulkenberg από τη Sauber

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Χθες, διαβάσαμε ότι η Sauber ψάχνει για νέο αγοραστή, με την Πρόεδρο της ομάδας και μέτοχο κατά 33.3%, Monisha Kaltenborn, να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βρει λύση στα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που απασχολούν την ελβετική ομάδα. Η Sauber έχει να πληρώσει τους εργαζομένους της από τον Μάιο, και σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι οδηγοί της Nico Hulkenberg και Esteban Gutierrez.

Έτσι, ενεργοποιήθηκε μία ρήτρα τού Γερμανού, ο οποίος έχει δικαίωμα να φύγει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει από την ομάδα, αν και αυτό δε δείχνει να είναι τόσο πιθανό τώρα που η ομάδα είναι σε κακή οικονομική κατάσταση, ενώ ο ίδιος δεν διέψευσε πως το συμβόλαιό του έχει σπάσει.

Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση. Η Monisha και η διοίκηση της ομάδας προσπαθούν να βρουν μία λύση. Με διαβεβαίωσε ότι εργάζεται πάρα πολύ σκληρά.

Δυστυχώς, δεν μπορώ και δε θα μιλήσω για λεπτομέρειες του συμβολαίου μου. Αλλά, σαφώς, θα πρέπει να φροντίσω το μέλλον μου. Τίποτα δεν είναι απίθανο ν’ αποκλειστεί.

Ο Hulk έχει συνδεθεί με τη Lotus σαν αντικαταστάτης του Kimi Raikkonen, ο οποίος με τη σειρά του φημολογείται ότι θα γίνει ο νέος team-mate τού Sebastian Vettel στη Red Bull Racing.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...