Και η Andretti Autosport στη Formula E

Σχετικά άρθρα

Andretti Autosport

Ακόμα μία ομάδα που θα τρέξει στο ηλεκτρικό πρωτάθλημα της FIA, τη γνωστή Formula E. Η Andretti Autosport ανακοίνωση ότι γίνεται η τρίτη ομάδα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της FIA που ξεκινά το 2014 και θέλει να δώσει ένα πιο οικολογικό μήνυμα από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Andretti Autosport είναι η πρώτη εταιρεία από τις Η.Π.Α. και γενικότερα από την ήπειρο της Αμερικής, με τις δύο άλλες να είναι η Drayson Racing από τη Βρετανία και η China Racing από την Κίνα.

Η Andretti Autosport δε θα πρέπει να θεωρείται άγνωστη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς συμμετέχει σε διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων είναι και τα IndyCar, με τον Michael Andretti, γιο τού Πρωταθλητή το 1978 στη Formula 1, Mario Andretti.

Στο πρωτάθλημα, θα πάρουν μέρος συνολικά 10 ομάδες, έτσι μένουν άλλες 7 που πρέπει ν’ ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους. Οι πόλεις που ξέρουμε μέχρι στιγμής ότι θα φιλοξενήσουν τα αθόρυβα μονοθέσια είναι: Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρώμη, Λος Άντζελες, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Βερολίνο, Λονδίνο, Μαϊάμι, Putrajaya και Μπουένος Άιρες.

[Πηγή: Andretti Autosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...