O Max Chilton απαντά στις κατηγορίες του Symonds

Σχετικά άρθρα

max chilton

Ο Pat Symonds, μετά την αποχώρηση του, ως Τεχνικός Διευθυντής τής Marussia, και τη μετακίνηση του στο ίδιο πόστο στην ομάδα της Williams, είχε δηλώσει ότι οι οδηγοί της ρώσικης ομάδας είναι τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο πιο αργοί στο γύρο από τον Fernado Alonso. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει:

Τα χέρια μας είναι δεμένα, πρέπει να έχουμε οδηγούς που θα έχουν και χορηγούς μαζί τους.

Το σχόλιο αυτό είχε ερμηνευθεί από όλους του αθλήματος σαν μομφή προς τον Max Chilton και τον πολύ πλούσιο πάτερα του, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην καριέρα του 22-χρονου Βρετανού στην F1.

O Chilton, φέτος, έχει νικηθεί κατά κράτος από τον Jules Bianchi ο όποιος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ferrari, με τον ίδιο να απαντάει στον Pat Symonds, μέσω δηλώσεων στο ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti είπε ότι οι δηλώσεις του Symonds είναι άδικες προς αυτόν και διαφώνησε με την διάφορα του μισού δευτερόλεπτου από τον Alonso.

Καμία ομάδα F1 δεν θα δεχθεί να έχει δυο οδηγούς που δεν θα μπορούν να πάρουν τα πάντα από το μονοθέσιο της. Αν και θα έλεγα ότι το φετινό μονοθέσιο μας δεν έχει πολλά ακόμα να δώσει. Δεν νομίζω επίσης ότι το μισό δευτερόλεπτο ισχύει. Αυτό που νομίζω είναι ότι όσο πιο έμπειρος γίνεσαι τόσο πιο πολλά μπορείς να πάρεις από το μονοθέσιο και οδηγοί σαν τον Alonso, τον Jenson και τον Lewis μπορούν να πάρουν λίγο περισσότερα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...