Aurus Arsenal, το νέο πολυμορφικό των Ρώσων

Σχετικά άρθρα

H Aurus είναι η νέα Ρώσικη αυτοκινητοβιομηχανία, που είναι υπεύθυνη για την προεδρική λιμουζίνα του Vladimir Putin, και με την προσθήκη του Arsenal θέλει να μεγαλώσει την γκάμα της. Έτσι, εκτός από το Senat, το οποίο αποτελεί την έκδοση “μαζικής” παραγωγής του αυτοκινήτου του Ρώσου προέδρου, το Arsenal είναι το δεύτερο μοντέλο της, και είναι ένα πολυμορφικό.

Και ενώ το εμπρός μέρος φέρει αρκετά στοιχεία από το Senat, αποπνέοντας πολυτέλεια, παρατηρώντας το προφίλ βλέπεις ένα “boxy”, και στα μάτια μου θυμίζει λίγο το Lancia Phedra.

Με την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου να μην έχει γίνει ακόμα, είναι άγνωστος ο κινητήρας που θα υπάρχει κάτω από το καπό του Arsenal. Πιθανότατα, όμως, θα φοράει τον ίδιο κινητήρα με το Senat, όπου είναι ένας V8 υβριδικός twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα, απόδοσης 600 ίππων με 880 Nm ροπής που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...