Διαθέσιμη για παραγγελία η λιμουζίνα του Πούτιν

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Aurus Motors εκτός από τη νέα του λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν, παρουσίασε και την έκδοση παραγωγής της. Το αυτοκίνητο ονομάζεται Senat και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την Aurus Senat Limousine L700 που είναι πρακτικά ίδια με την λιμουζίνα του Πούτιν χωρίς την θωράκιση κτλ, έχοντας μήκος 6,62 μέτρα, και την Aurus Senat S600 που έχει μικρότερες διαστάσεις, με το μήκος του αυτοκινήτου να φτάνει τα 5,63 μέτρα και το μεταξόνιο τα 3,3 μέτρα, με το βάρος της να ανέρχεται στα 2.740 κιλά.

Από τις 15 Φεβρουάριου η εταιρία θα ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες του αυτοκινήτου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου.

Το μοντέλο αρχικά θα πωλείται στην Ρωσία, ενώ αργότερα θα ξεκινήσει εμπορική πορεία και στον υπόλοιπο κόσμο, αρχικά από την Ευρώπη. Στόχος της εταιρίας είναι να κατασκευάσει 5.000 Aurus Senat έως το 2021.

Στο εσωτερικό συναντάμε υψηλής ποιότητας υλικά, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, ψηφιακό ταμπλό, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και μεταλλικά διακοσμητικά. Το Aurus Senat παίρνει κίνηση από τον V8 υβριδικό twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα που φορά και η λιμουζίνα του Πούτιν, απόδοσης 600 ίππων που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα Διαθέσιμος είναι επίσης και ένας V12 6,6-λίτρων απόδοσης 860 ίππων. Η κίνηση και με τους δύο κινητήρες στέλνεται σε όλους τους τροχούς.

ΠηγήRussia Today

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

VW και Xpeng αναπτύσσουν από κοινού πλατφόρμα για προσιτά ηλεκτρικά

Το καλοκαίρι του 2023, η VW εξαγόρασε το 4,99% της κινέζικης XPeng με σκοπό να ενισχύει την θέση του στην κινεζική αγορά αυτοκινήτου, επιδιώκοντας την...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...