Η Kia μέσα στη 10 δεκάδα της έρευνας για την Αρχική Ποιότητα των προϊόντων της J.D. Power and Associates για το 2013

Σχετικά άρθρα

kia logo

Στη φετινή έρευνα “Αρχική Ποιότητα των προϊόντων” (Initial Quality Study – IQS), της J.D. Power and Associates τα Kia Soul & Kia Sportage βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Compact Multi-Purpose Vehicle και sub-compact CUV αντίστοιχα στις ΗΠΑ, ενώ για πρώτη φορά η Kia κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών για την «Αρχική Ποιότητα». Το 2013 το Soul κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των MPV για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ το Sportage την υψηλότερη κατάταξη στο sub-compact CUV.

O Byung Mo Ahn, πρόεδρος του Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Αμερικής (KMA) και της Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG) δήλωσε:

Η Kia Motors είναι αποφασισμένη να κατασκευάζει οχήματα που να βραβεύονται για το σχεδιασμό τους, να προσφέρουν διασκεδαστική οδήγηση και να διαθέτουν ποιότητα παγκόσμιου επιπέδου. Τα Soul & Sportage συνοψίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Η κατάταξη ανάμεσα στις 10 κορυφαίες  βιομηχανίες αντικατοπτρίζει την βελτίωση της ποιότητας της μάρκας και την εξέλιξη όλων των οχημάτων Kia.

Σύμφωνα με τη μελέτη IQS η Kia έχει σημαντική βελτίωση επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορίας της και κέρδη που ξεπέρασαν τον μέσο όρο του κλάδου.

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε απαντήσεις από 83.442 ερωτηθέντες για περίπου 230 μοντέλα αυτοκινήτων και τα χαρακτηριστικά σε οκτώ κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της οδηγικής εμπειρίας, του κινητήρα και της μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων με προβλήματα ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

[Πηγή: Kia]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Η Kia κατατάσσεται στην πρώτη δεκάδα της “J.D. Power and Associates” για το 2013 στην έρευνα για την «Αρχική Ποιότητα των προϊόντων».

– Soul και Sportage κορυφαία στις κατηγορίες τους κατατάσσοντας την Kia ανάμεσα στους ηγέτες της βιομηχανίας

– Η Kia επιτυγχάνει την υψηλότερη έως τώρα βαθμολογία της και βρίσκεται πολύ πάνω από τον μέσο όρο των άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών.

– Το Soul κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βραβείο IQS ενώ το Sportage το πρώτο βραβείο για την κατηγορία του.

H J.D. Power and Associates στην έρευνα του 2013 «Αρχική Ποιότητα» (Initial Quality Study – IQS) κατατάσσει τα Kia Soul & Kia Sportage σε ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες Compact Multi-Purpose Vehicle και sub-compact CUV αντίστοιχα στις ΗΠΑ, ενώ για πρώτη φορά η Kia κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών για την «Αρχική Ποιότητα». Το 2013 το Soul κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των MPV για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ το Sportage την υψηλότερη κατάταξη στο sub-compact CUV.

«Η Kia Motors είναι αποφασισμένη να κατασκευάζει οχήματα που να βραβεύονται για το σχεδιασμό τους, να προσφέρουν διασκεδαστική οδήγηση και να διαθέτουν ποιότητα παγκόσμιου επιπέδου. Τα Soul & Sportage συνοψίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά», δήλωσε ο Byung Mo Ahn, πρόεδρος του Ομίλου και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Αμερικής (KMA) και της Kia Motors Manufacturing Georgia (KMMG). «Η κατάταξη ανάμεσα στις 10 κορυφαίες  βιομηχανίες αντικατοπτρίζει την βελτίωση της ποιότητας της μάρκας και την εξέλιξη όλων των οχημάτων Kia».

Σύμφωνα με τη μελέτη IQS η Kia έχει σημαντική βελτίωση επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στην ιστορίας της και κέρδη που ξεπέρασαν τον μέσο όρο του κλάδου.

Η ετήσια έκθεση ανέλυσε απαντήσεις από 83.442 ερωτηθέντες για περίπου 230 μοντέλα αυτοκινήτων και τα χαρακτηριστικά σε οκτώ κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της οδηγικής εμπειρίας, του κινητήρα και της μετάδοσης και ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων με προβλήματα ποιότητας που αναφέρθηκαν από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η Kia Motors Europe είναι ο Ευρωπαϊκός κλάδος πωλήσεων, μάρκετινγκ και υπηρεσιών της Kia Motors Corporation που εδρεύει στην Γερμανία (Φραγκφούρτη) και καλύπτει 30 Ευρωπαϊκές αγορές.

H Kia Motors Corporation (www.kia.com) – κατασκευαστής οχημάτων υψηλής ποιότητας, που προορίζονται όχι μόνο για όσους είναι αλλά και όσους αισθάνονται «νέοι» – ιδρύθηκε το 1944 και είναι η παλαιότερη βιομηχανία κατασκευής μηχανοκίνητων οχημάτων στην Κορέα. Κατασκευάζει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια οχήματα τον χρόνο σε 15 μονάδες κατασκευής και συναρμολόγησης σε 10 χώρες, που στη συνέχεια διαθέτει μέσω ενός ευρύτατου δικτύου αντιπροσώπων και εισαγωγέων σε 149 χώρες. H Kia σήμερα απασχολεί πάνω από 47.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και τα ετήσια έσοδά της ανέρχονται σε σχεδόν 39 δισεκατομμύρια δολάρια. H Kia είναι ο μέγας χορηγός του Australian Tennis Open, επίσημος συνεργάτης της FIFA και επίσημος χορηγός του Κυπέλλου UEFA. Το σλόγκαν της Kia Motors Corporation είναι: “The Power to Surprise” (H Δύναμη που εκπλήσσει) και αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της εταιρείας να εκπλήσσει τον καταναλωτή ξεπερνώντας τις προσδοκίες του με καινοτομίες και πρωτοπορίες στο χώρο του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας.
[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...