Ο Gordon Shedden είναι ο νέος Stig;

Σχετικά άρθρα

honda-the-stig-top-gear-der-schnellste-rasenmher-der-welt-002-7298759447757368888

Πριν τρία χρόνια ο Ben Collins ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του βιβλίου του ότι αυτός ήταν που βρισκόταν πίσω από τη λευκή στολή του Stig του Top Gear. Τότε οι υπεύθυνοι του BBC είχαν κρατήσει πολύ επιθετική στάση απέναντι από τον πρώην συνεργάτη τους, αφού τον θεώρησαν ως προδότη.

Τελικά το BBC βρήκε νέο οδηγό, ο οποίος ανέλαβε τα χρέη του Stig. Η ταυτότητα του μέχρι σήμερα ήταν κρυφή, αλλά τα Βρετανικά σκανδαλοθηρικά μέσα έχουν βουίξει πως πίσω από το λευκό κράνος του Stig βρίσκεται ο Gordon Shedden, ο οποίος πρόσφατα οδήγησε το Honda Mean Mower, το τρακτεράκι που κατασκεύασε το Top Gear σε συνεργασία με την Honda, ενώ συμμετείχε και στο γύρισμα του καλύτερου ταξί του κόσμου που είδαμε στο 2ο επεισόδιο της 20ης σεζόν.

Gordon Shedden

Ο Shedden είναι 34 ετών και οδηγός της Honda Team Dynamics στο BTCC πρωτάθλημα. Οι φήμες τον θέλουν να έχει στενές σχέσεις με τους παρουσιαστές αλλά και με τους ανθρώπους του προσωπικού της διάσημης εκπομπής.

Φυσικά τα βρετανικά μέσα ρώτησαν τον Shedden αν αυτός είναι ο Stig. Τι απάντηση πήραν;

Δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να το πει αυτό. Στο τέλος της ημέρας, ο Stig είναι ένας άνθρωπος με λευκή στολή. Είναι περισσότερο ο μύθος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του.

Δεν το παραδέχτηκε, αλλά από την δήλωση του, μπορείς κανείς να βγάλει το συμπέρασμα πως αυτός κρύβεται πίσω από το λευκό κράνος του Stig.

Bonus! Δες και το incar video του γύρου του Bac Mono στη πίστα του Top Gear.

[Πηγή: Daily Record, Jalopnik]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...