Η Lamborghini ετοιμάζει την Veneno Roadster

Σχετικά άρθρα

veneno roadster

Στην έκθεση της Γενεύης η Lamborghini παρουσίασε την Veneno η οποία θα βγει σε μόλις 3 μονάδες σε παραγωγή. Τώρα, σύμφωνα με τον Cars UK, η Lamborghini φαίνεται πως ετοιμάζει και την ανοικτή, roadster έκδοσή της, αφού αντιπρόσωπος της Lamborghini έχει προσεγγίσει αρκετούς πλούσιους πελάτες της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και τους ρώτησε αν ενδιαφέρονται για την ανοικτή έκδοση της Veneno.

Οι φήμες θέλουν την Lamborghini να είναι διαθέσιμη να ετοιμάσει έως και 9 Veneno Roadster, με την κάθε μια να κοστίζει περισσότερο από 3 εκατ. ευρώ, από όσο δηλαδή κόστιζε η κάθε μια κλειστή Veneno.

Και αυτή θα φορά τον V12 6,5-λίτρων κινητήρα της Aventador ο οποίος στη περίπτωσή της θα αποδίδει 750 άλογα. Θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο θα στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 2,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα.

[Πηγή: Cars UK | Rendering Photos: LamboCARS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...