Και η Force India μπορεί να χρωστάει χρήματα στον Hulkenberg

Σχετικά άρθρα

GP Spanien 2013

Ο Nico Hulkenberg φαίνεται πως είναι ένας από τους πιο υπομονετικούς οδηγούς στο grid. Όχι, δεν αναφέρομαι στη συμπεριφορά του εντός πίστας, αλλά όταν ο Γερμανός οδηγός είναι εκτός! Είναι γνωστό ότι η Sauber οφείλει ακόμα χρήματα στον οδηγό της, και είναι ελεύθερος να φύγει ακόμα και πριν να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick, και η Force India οφείλει χρήματα στον 25χρονο οδηγό για το 2012, όταν και ήταν οδηγός τής ινδικής ομάδας. Όταν ο Γερμανός ρωτήθηκε για το θέμα, είπε:

Είναι αυτό μία ερώτηση; Όσον αφορά τους ρυθμούς και τους μισθούς, δεν μπορώ να πω τίποτα. Υπάρχουν συμβόλαιο.

Επιπλέον, ο Hulkenberg είπε ξανά ότι δε σκέφτεται να φύγει από τη Sauber μέσα στη σεζόν, αλλά δεν αρνήθηκε ότι έχουν υπάρξει συνομιλίες με τη Ferrari και τη Lotus για το 2014. Ενώ, όσον αφορά την καλύτερη φετινή απόδοση που έχει η Force India από τη Sauber και το αν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να φύγει από την ινδική ομάδα, ο Γερμανός τόνισε ότι είναι σταθερός στις απόψεις του και δεν έχει αλλάξει γνώμη σε κάτι.

[Πηγή: Blick]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...