Spy Video: Για δεύτερη φορά μουλάρι του νέου Ford Mustang

Σχετικά άρθρα

2015 Mustang GT

Η Ford συνεχίζει τις δοκιμές του νέου Mustang, και σήμερα θα δούμε ακόμη ένα μουλάρι του, το οποίο συνεχίζει να είναι πολύ βαριά καμουφλαρισμένο, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για τον σχεδιασμό του.

Η Ford θα το παρουσιάσει τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit. Αρχικός του κινητήρας θα είναι ένας τετρακύλινδρος EcoBoost κινητήρας 2,3-λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 248 άλογα, σχεδόν 60 λιγότερα από όσα αποδίδει ο τωρινός V6 3,7-λίτρων. Παλαιότερες αναφορές ωστόσο κάνουν λόγω πως ο συγκεκριμένος κινητήρας θα παράγει 350 άλογα. Φυσικά στη γκάμα θα υπάρχει ο V6 3,7-λίτρων απόδοσης 310 ίππων, ο κλασικός 5,0-λιτρος V8, ο οποίος θα δυναμώσει κατά περίπου 50 ίππους και θα έχει συνολική ιπποδύναμη 475 ίππων, ενώ αν υπάρξει τελικά Shelby έκδοση τότε αυτή θα φορά τον κομπρεσοράτο V8 5,8-λίτρων, απόδοσης κοντά στα 680 άλογα.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω σε μια εντελώς καινούρια πλατφόρμα, θα πωλείται σε όλο το κόσμο, φυσικά και στην Ευρώπη, και σχεδιαστικά θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το Evos Concept, ενώ θα αποτίσει φόρο τιμής στις παλαιότερες γενιές. Η Ford έχει επιλέξει να αλλάξει την σχεδίαση του Mustang, επειδή θέλει να το πουλήσει στους ανθρώπους που γεννήθηκαν την δεκαετία του 1980 και του 1990.

Θα διαθέτει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση η οποία θα βελτιώνει την δυναμική συμπεριφορά του μοντέλου ώστε να προσελκύσει τους Ευρωπαίους απαιτητικούς πελάτες, και ίσως αποκτήσει και υβριδική έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Ευρώπης και της Ιαπωνίας. Αργότερα θα είναι διαθέσιμο και με το 10-τάχυτο κιβώτιο που ετοιμάζει η Ford σε συνεργασία με την GM.

Η Μπλε Οβάλ εταιρία για να γιορτάσει τα 50στα γενέθλια του Mustang, θα πουλήσει τα πρώτα 1.000 αυτοκίνητα της νέας γενιάς ως MY2014.5 μοντέλο. Τα αυτοκίνητα αυτά θα φορούν ειδικά αυτοκίνητα, θα διαθέτουν ειδικό VIN και θα εξοπλίζονται με τον V8 5,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης κοντά στα 450 άλογα.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...